skip to Main Content
Spaanse pers maakt zich zorgen om magere Koningin Letizia

Spaanse pers maakt zich zorgen om magere Koningin Letizia

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

letizia1MADRID – Sinds dat de voormalige tv journaliste Letizia in het huwelijksbootje stapte met de huidige Koning Felipe is zij onderwerp van gesprek en wordt er met een loep gekeken naar alles wat zij doet. Bij een recente prijsuitreiking verscheen Letizia met een nieuw kapsel maar er werd meer gesproken over haar jurk en over het feit dat zij erg mager is.

De 42 jarige Letizia is altijd al slank geweest, ook al voor haar huwelijk met Felipe. Tijdens de uitreiking van de Woman Magazine Awards in Madrid zag ze er echter wel erg mager uit. Letizia had haar kapsel veranderd en heeft nu modern kort haar maar wat iedereen het meest opviel was haar open jurk waardoor haar nek, schouders en bovenarmen te zien waren.

Het slanke silhouet van Letizia leidde vroeger al tot speculaties over een eetstoornis, iets wat door het Koningshuis altijd ontkend werd. Nu zij open en bloot (althans van boven) verscheen in de schouderloze zwarte jurk, zijn die roddels weer aangewakkerd en schrijft men weer over de extreme slankheid van de Koningin.

De media in Spanje vermoeden dat de koningin vandaag de dag nog steeds heel veel moeite heeft om de dood van haar jongere zus Erika (31) te verwerken. Zij stierf in 2007 aan de gevolgen van een overdosis pillen. Ook het strenge dieet van de koningin zou een grote rol spelen: de voormalige journaliste eet naar verluidt geen koolhydraten en suiker en zou minder wegen dan 45 kilogram – (Remco Stoffer)

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Back To Top
×Close search
Zoeken