skip to Main Content
Barack Obama’s favoriete hamburgertent opent eerste restaurant in Catalonië
Five Guys / Twitter

Barack Obama’s favoriete hamburgertent opent eerste restaurant in Catalonië

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

Five Guys / Twitter

BARCELONA – Op de dag dat Catalonië in de ban is van de Sant Jordi festiviteiten heeft de Amerikaanse hamburgerketen Five Guys het eerste restaurant geopend in de Catalaanse hoofdstad Barcelona. Nu zul je wel denken, So What! alweer een fastfood restaurant erbij, ware het niet dat deze hamburguesería bekend werd nadat de voormalige Amerikaanse president Barack Obama daar meerdere keren werd gezien.

Iets meer dan een jaar geleden werd het eerste filiaal van Five Guys geopend in Spanje en deze maandag zal het zesde restaurant geopend worden, het eerste lokaal in Catalonië. Dit restaurant zal gevestigd zijn in het winkelcentrum La Maquinista, waar recent nog de nieuwe Hema winkel werd geopend. Een tweede restaurant zit er overigens in Barcelona al aan te komen in het winkelcentrum Diagonal Mar.

Het gaat in dit geval om het zesde en binnenkort het zevende restaurant van Five Guys in Spanje. In Madrid zijn reeds vijf hamburgerzaken te vinden en een in Granada. Binnenkort komen daar nog een restaurant in Madrid en een in Zaragoza bij.

Het nieuwe Five Guys restaurant in Barcelona zal 55 medewerkers hebben en is geopend van 12 tot 24 uur gedurende doordeweekse dagen en in de weekenden van 12 tot 01 uur. Er kunnen op 400 m2 150 mensen hamburgers eten.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Dit bericht heeft 1 reactie
 1. De redactie schrijft niets meer over deze regio als het over politiek gaat?
  Maar Obama los zien van politiek?

  Ik heb lang gedacht dat jullie echt oprecht waren en mensen wilden informeren over zaken die leuk, interessant waren of wat dan ook als het over Spanje ging, maar de laatste dagen zie ik dat dit alleen werkt als mensen het met jullie 100% eens zijn en met jullie meegaan.

  Denk dat er veel mensen iets aan deze site zouden kunnen hebben, maar ik heb veel artikelen terug gevonden in de Spaanse of Catalaanse taal en zie dan toch echt nu wel in dat dit op zeker niet 100% vertaald is geweest, als je al zo lang in Spanje woont als jullie zeggen zou je minder gebruik moeten maken van de ¨Google vertaler¨ en wat meer van je eigen taalkunde…..

  Het enige dat jullie willen is een website waar mensen lekker mee lullen en meedoen, maar zodra het niet zo gaat als jullie willen, dan zet je reacties uit of haal je reacties weg….dat is me zeer en zeer tegengevallen de laatste dagen. Dat is dus nu exact wat je NIET moet doen als je Spanje er beter op wilt laten staan in de wereld.

  Mijn conclusie…jullie zijn gevallen voor de extremen hier….en die zouden niet moeten winnen, maar jullie hebben ze toch laten winnen….Hulde aan der Miel, Leo en dat soort gekken, als dit de mensen zijn die je hier wilt hebben, dan hebben die lui uiteindelijk gelijk…..
  Er is na 70 jaar niets verandert!

Geef een reactie

De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Het e-mailadres moet je vanwege spam invullen maar daar doen wij verder niets mee (als je geen naam invult wordt er Anoniem geplaatst). Reacties worden niet automatisch goedgekeurd in sommige gevallen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken