skip to Main Content
Pretpark PortAventura in Salou opent nieuwe attracties in Ferrari Land
Port Aventura

Pretpark PortAventura in Salou opent nieuwe attracties in Ferrari Land

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

Nieuwe attracties Ferrari Land in Salou

Port Aventura

TARRAGONA – Het pretpark PortAventura heeft deze dinsdag 22 mei vijf nieuwe attracties geopend in het Ferrari Land pretpark gelegen naast het bekende PortAventura. Het gaat om attracties die gericht zijn op de kleinere bezoekers terwijl de oudere Ferrari Fans nog steeds kunnen genieten van de Red Force. In 2019 moet PortAventura een nieuw hotel krijgen en een nieuwe attractie.

In 2018 viert Woody (Woodpecker) zijn 20ste verjaardag en dat zal gevierd worden in het grootste en bekendste pretpark van Spanje. Tijdens een persconferentie meldde men ook dat het park hoopt de vijf miljoen bezoekers dit jaar te overschrijden, iets wat dankzij de bekendheid van Ferrari Land moet gaan lukken, aldus de directie van het pretpark.

Ferrari Land

Er werden vijf nieuwe attracties gepresenteerd in Ferrari Land. Het gaat om attracties voor de kinderen zoals de Junior Red Force wat een miniversie is van de grote Red Force, Kids Tower wat een vrijeval-toren is van (slechts) negen meter hoog, Champions Race wat een rit in een Ferrari simuleert en Crazy Pistons, een nieuwe simulatie attractie die de bewegingen van de zuigers van een motor nabootst.

PortAventura

Dit jaar zal PortAventura een nieuwe bekendheid erbij krijgen, te weten de onderzoeker Tadeo Jones, bekend van de in Spanje geproduceerde en gemaakte gelijknamige animatiefilm. Daarnaast viert Woody (Woodpecker) zijn twintigste verjaardag en dat zal groots gevierd gaan worden.

Ondanks dat het wel aangekondigd was zal de tent van het beroemde Cirque du Soleil dit jaar niet naar de Costa Dorada komen vanwege organisatorische problemen. PortAventura heeft echter nog wel steeds een contract en de kans is groot dat de bekende circusartiesten in 2019 weer van de partij zullen zijn.

2019

Voor het volgende jaar staan twee vernieuwingen gepland. Als eerste een nieuw viersterren hotel/resort in het deel Far West, de bouwkranen zijn al aanwezig. Dat zal dan het zesde hotel worden voor PortAventura en gaat zo’n 25 miljoen euro kosten.

Daarnaast geeft PortAventura ook zo’n 15 miljoen euro uit aan een nieuwe attractie gelegen in het Sesamo Aventura deel van het pretpark. Het gaat om de eerste “darkride” van het pretpark en belooft spectaculair te worden. Meer informatie over deze spannende nieuwe attractie is echter niet bekend gemaakt.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Geef een reactie

Geef jouw mening over dit artikel! Het is namelijk altijd leuk om iets van onze lezers te horen. // De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Uw e-mailadres moet u vanwege spam invullen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken
1
Hola. Heb je een nieuwsfeit voor ons? Laat het de redactie weten via WhatsApp.
Powered by