skip to Main Content

Nederlandse toeriste vermist in Nerja

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

MÁLAGA – De Nederlandse Mary Anne Goossens wordt al een week vermist in Zuid-Spanje, om precies te zijn aan de Costa del Sol nabij het dorp Nerja. Haar familie is ten einde raad, ze meld de website van Hart van Nederland en diverse andere Nederlandse media.

De 48-jarige uit het Limburgse Stamproy afkomstige Mary Anne was in haar eentje op vakantie in het dorp Nerja, vlakbij Malaga. Zij was daar goed aangekomen en had haar kinderen nog een sms gestuurd over hoe heerlijk ze het eten daar vond. Daarna is er niets meer van haar vernomen en ook haar creditcard en pinpas zijn niet meer gebruikt. Mary Anne’s koffer staat nog in haar hotelkamer en haar bed is al dagen onbeslapen. Haar ex-man en haar zoon Fritz zijn naar Spanje afgereisd om haar te zoeken.

Mary Anne is vorig jaar ook alleen op vakantie geweest en dat beviel haar erg goed. Ze is in goede gezondheid op reis gegaan en is niet depressief. Familie en vrienden tasten dan ook volledig in het duister over haar verdwijning.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal, altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Back To Top

Send this to a friend