skip to Main Content
Netflix gaat film maken over Ibiza

Netflix gaat film maken over Ibiza

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

IBIZA – Ibiza is hot en zal alleen nog maar bekender gaan worden als de film die Netflix gaat maken over het eiland op de grootste streamingdienst ter wereld gereleased zal worden. Volgens de nieuwsberichten gaat het over een komische film waarin het feesten op het eiland en drie dames centraal zal staan. In de film zullen de actrices Gillian Jacobs, Vanessa Bayer en Phoebe Robinson (zie foto) te zien zijn. Het is nog niet bekend wanneer de film te bekijken is op Netflix.

Wat er nu bekend is over de film is het feit dat het verhaal zich zal afspelen in Barcelona en Ibiza waarbij een zakenvrouw van de Catalaanse hoofdstad naar het vakantie-eiland zal reizen, helemaal losgaat in het uitgaansleven en een DJ leert kennen waardoor haar leven totaal zal veranderen. De film zal geregisseerd worden door Alex Richanbach die komende juli al een film gaat opnemen in Europa met o.a. Will Ferrell, Adam McKay en Kevin J. Messick.

De actrices die in de Ibiza film gaan spelen zijn niet wereldbekend maar zijn wel te zien op de Amerikaanse televisie in series en speelfilms zoals Gillian Jacobs in de Community serie en Vanessa Bayer uit de Saturday Night Live programma’s bij NBC. Phoebe Robinson is in veel verschillende programma’s te zien in Amerika maar is in Europa niet zo bekend.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Dit bericht heeft 1 reactie
  1. tis te hopen dat ze, in een rustig moment in de film, ook de beste (oeps) tapasbars filmen dus laat maar komen die film

Het is niet mogelijk een reactie te plaatsen.

Back To Top
×Close search
Zoeken