skip to Main Content
Vrouw in Santa Pola gestoken door een Portugees oorlogsschip kwal
Diario Informacion

Vrouw in Santa Pola gestoken door een Portugees oorlogsschip kwal

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

Vrouw in Santa Pola gestoken door een Portugees oorlogsschip kwal

Diario Informacion

ALICANTE – Het zal je als trouwe lezer niet ontgaan zijn dat de Costa Blanca de afgelopen maanden flink last heeft gehad van de gevreesde en potentieel gevaarlijke Portugees oorlogsschip kwallen. Daarbij werden diverse keren stranden afgesloten vanwege de aanwezigheid van een of meer exemplaren die volgens experts dodelijk kunnen zijn (in de extreme vorm). Nu is een vrouw in Santa Pola gestoken door een Portugees oorlogsschip.

De 33-jarige vrouw uit Elche vertelt in de krant Diario Información dat ze amper de zee was ingegaan toen ze vast werd gegrepen door iets en dat ze een steek door haar lichaam voelde. Ze omschrijft het alsof je de vingers in een stopcontact stopt als een elektrische lading. Meteen na de steek van de kwal kreeg ze kramp in haar been en kon ze deze amper bewegen.

Het voorval deed zich afgelopen zaterdagmorgen voor nabij de vuurtoren (faro) van de kustplaats Santa Pola in de provincie Alicante. Nadat de vrouw was gestoken meldde zij zich bij de Rode Kruis post om hen o.a. te verwittigen dat er een kwal in het water aanwezig was waarna ze geholpen werd aan haar kwallenbeet en verschillende ontstekingsremmende medicijnen en antihistaminica kreeg.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Geef een reactie

De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Uw e-mailadres moet u vanwege spam invullen maar daar doen wij verder niets mee (als u geen naam invult wordt er Anoniem geplaatst).

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken