skip to Main Content
Trein rijdt over negen paarden in Girona

Trein rijdt over negen paarden in Girona

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

GIRONA – Een trein heeft donderdag een botsing gehad met maar liefst negen paarden die ontsnapt waren uit een manege in de provincie Girona. Het ongeval gebeurde op het spoor ter hoogte van Fornells de la Selva rond 10.15 uur in de morgen. Alle negen paarden zijn bij het ongeval om het leven gekomen terwijl er niemand gewond raakte in de trein zelf.

In totaal wisten er 12 paarden uit de niet goed afgesloten manege te ontsnappen waarbij er negen werden aangereden door de trein en nog drie spoorloos zijn. De trein was op weg van Figueres naar Barcelona en kwam ter hoogte van Fornells de la Selva in botsing met de paarden die vanuit het niets het spoor probeerden over te steken nadat zij waren ontsnapt.

De machinist kon weliswaar remmen maar niet voorkomen dat hij negen paarden raakte die allen ter plaatse overleden. Niemand van de passagiers in de trein raakte gewond bij de botsing. Na de fatale botsing kond e trein drie uur later dan gepland verder rijden naar Barcelona – (Remco Stoffer)

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Back To Top
×Close search
Zoeken