skip to Main Content
Vier gewonden na blikseminslag in de provincie Tarragona

Vier gewonden na blikseminslag in de provincie Tarragona

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

storm4aTARRAGONA – Deze vrijdag heeft het even kort maar krachtig geonweerd in de provincie Tarragona en bij de vele blikseminslagen zijn vier gewonden gevallen. Het ongeval tijdens een blikseminslag gebeurde in de plaats La Selva del Camp, niet ver van de steden Reus en Tarragona toen rond 14:00 uur de bliksem de grond raakte waarna de vier personen door de kracht van de inslag omver werden geblazen.

Het ongeluk gebeurde kort na 14:00 uur vrijdagmiddag toen de provincie Tarragona getroffen werd door een elektrische storm met tientallen kleine en grote blikseminslagen. Enkele van deze blikseminslagen bereikten de grond waarbij er zoveel kracht vrijkwam dat de vier personen omver werden geblazen en verderweg ten val kwamen.

Geen enkele van de vier personen raakte ernstig gewond maar ze werden wel allemaal voor onderzoek naar het ziekenhuis in Tarragona gebracht waar ze behandeld werden aan de vele kneuzingen. Het viertal stond de elektrische storm die onder andere de regio Baix Camp trof te bekijken maar realiseerden zich niet dat de bliksem niet ver van hen zou inslaan waardoor ze omver werden gegooid – (Remco Stoffer)

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Dit bericht heeft 1 reactie

Geef een reactie

De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Het e-mailadres moet je vanwege spam invullen maar daar doen wij verder niets mee (als je geen naam invult wordt er Anoniem geplaatst). Reacties worden niet automatisch goedgekeurd in sommige gevallen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken