skip to Main Content
Duitse toerist overlijdt in Calpe na poging zijn hond uit de zee te redden

Duitse toerist overlijdt in Calpe na poging zijn hond uit de zee te redden

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

ALICANTE – Een 62-jarige Duitse toerist is vrijdag om het leven gekomen toen hij in de Cala Mallorquí probeerde zijn hond uit de zee te redden. De hond was te ver zeeinwaarts gezwommen en kon niet meer terugkomen naar het strand waarna de man in het water sprong en probeerde zijn hond te redden. De hond kon later op eigen gelegenheid toch uit het water komen maar de man overleed later.

De hond was bij het onbewaakte strand de zee ingesprongen terwijl de zee erg wild was. Op een bepaald moment zag de Duitse toerist, die al een week samen met een reisgenote in de kustplaats verbleef, dat de hond niet meer terug kon zwemmen waarna het echtpaar samen het water in sprong om de hond te redden. De man en vrouw werden echter door de ruwe zee meegevoerd richting open zee terwijl de hond op eigen gelegenheid uit het water kon komen.

De man en vrouw werden door de golven de open zee ingeduwd richting een boot die toevallig voorbij vaarde en het echtpaar na diverse pogingen uit het water kon halen. In de haven echter overleed de man alsnog door inname van teveel zeewater.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Dit bericht heeft 3 reacties
  1. Zeer bedroevend nieuws. Zijn heldendaad heeft hem het leven gekost !

  2. Dit vind ik zeer triest. Die man was een held en hiermee is een zeer waardevol leven verloren gegaan :-((((

Het is niet mogelijk een reactie te plaatsen.

Back To Top
×Close search
Zoeken