Spaanse post Correos gaat 1.500 geldautomaten installeren

Spaanse post Correos gaat 1.500 geldautomaten installeren
Beeld: Correos.es

Spaanse post Correos gaat 1.500 geldautomaten installeren

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

MADRID – De Spaanse post Correos gaat de komende drie jaar 1.500 geldautomaten installeren bij eigen postkantoren.daarvan komen 300 in dorpen op het platteland met tussen de 500 en 3.000 inwoners waar geen bankkantoren en/of geldautomaten meer te vinden zijn.

Het plan van Correos is om deze 1.500 geldautomaten te installeren op plaatsen van alle autonome regio’s en verdeeld over de verschillende provincies aan de hand van de behoeften voor geldautomaten.

De geldautomaten worden geïnstalleerd in gevels die 24 uur per dag toegankelijk zijn voor de klanten of in de inkomhallen van de postkantoren tijdens de  openingsuren.

Om deze implementatie het hoofd te bieden, zal Correos via een aanbesteding de leverancier selecteren die verantwoordelijk zal zijn voor het faciliteren en installeren van de geldautomaten op de door het postbedrijf gekozen locaties.

Bedrijven die geïnteresseerd zijn kunnen zich tot 2 oktober melden bij Correos waarna het postbedrijf in 2022 al wil beginnen met het plaatsen van een deel van de 1.500 geldautomaten die in eerste instantie gedurende vijf jaar beheerd worden door het winnende aanbestedingsbedrijf. 

Op deze manier breidt Correos het project dat in maart 2021 begon en bijna voltooid is, uit met het installeren van 109 geldautomaten in postkantoren in heel Spanje, dat vervolgens werd uitgebreid tot 20 steden met minder dan 3.000 inwoners zonder bankkantoren dus zonder geldautomaten.

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.