skip to Main Content
Hollands feestje voor de inwoners en bezoekers van de Costa Blanca op 24 oktober

Hollands feestje voor de inwoners en bezoekers van de Costa Blanca op 24 oktober

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

ALICANTE – Misschien een beetje kortdag maar op dinsdag 24 oktober vindt er alweer voor de “Fiesta Holanda” plaats naast de ECO camping Marjal in de gemeente Crevillente. Deze Fiesta is een gezellige muziek-, dans-, en feestmiddag voor alle inwoners en bezoekers van de Costa Blanca. Iedereen is welkom en de toegang is gratis. Voor diegene die dit keer niet kunnen, geen nood het feest wordt eenmaal per maand gevierd met de volgende editie op 28 november en dan 19 december inclusief de Kerstmarkt!

Wat is er nou leuker dan samen met Nederlanders die aan de Costa Blanca wonen te praten, eten, shoppen, drinken en dansen. Dat kan elke maand met de “Fiesta Holanda” die dit keer zal plaatsvinden op dinsdagmiddag 24 oktober tussen 12.30 en 16.30 op het grote terras van het restaurant Marjal Plaza naast de ECO camping Marjal in de gemeente Crevillente.

Het “Fiesta Holanda” is een ontmoetingsfeest waar Nederlandstaligen die aan de Costa Blanca wonen of daar op bezoek zijn kunnen samenkomen om gewoon een gezellige middag te hebben. Het eerste feest van deze winter werd op 26 september gevierd gevolgd door het feest op dinsdag 24 oktober en daarna, voor diegene die het feest nu zullen moeten missen, weer op dinsdag 28 november en daarna op dinsdag 19 december.

Naast dansen, eten, drinken en gewoon plezier hebben staan er ook zo’n 30 kraampjes op de Hollandsche minimarkt waar allerlei producten te koop zijn zoals schoenen, kaas, boeken, sieraden, bloemen, planten, kleding, levensmiddelen en uiteraard Nederlandse producten waaronder de verse vis zoals haring en kibbeling.

De toegang is gratis en de auto kan men gratis kwijt op de parkeerplaats waar 650 auto’s kunnen staan (maar wees op tijd want deze is snel vol). De grote “Marjal Plaza” is eenvoudig te bereiken via de AP-7, afslag 730 (Catral/Crevillente) daarna: de borden “camping” volgen. meer informatie is ook te vinden op de website van Holland Events in Spain.

LET OP: mocht deze informatie te laat komen voor het feest op 24 oktober, geen nood, elke maand is er een Fiesta Holanda met de volgende editie op dinsdag 28 november en dan op 19 december met een KERSTMARKT. Tussendoor worden er ook Hollandsche Middagen georganiseerd zoals op woensdag 8 november en woensdag 13 december. Zie de agenda van de website voor meer data.

Foto: Holland Events in Spain

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Dit bericht heeft 5 reacties
  1. Redactie
    U praat het is een feestje voor de mensen van de Costa Blanca …..maar als je nu niet in het bezit bent van een auto hoe moeten we dan daar komen ?
    Dit is niet alleen een vraag van mij maar van vele met mij

  2. Dit is dus nog later dat ik dit lees! Waarom krijg ik pas de nieuwsbrieven zo laat terwijl de meeste anderen hem zo te lezen al gisteren hebben gehad? Moet ik er dan vanuit gaan dat ik elke dag ‘s avonds de nieuwsbrief van de dag ervoor krijg? Vandaag ontvangen om 18.08 uur, soms zelfs maar om 19 uur of nog later….

  3. Geweldig! Doe het in de week want in het weekend hebben mensen vrij 🙂 Wij zullen er in ieder geval nooit bij kunnen zijn zolang het niet in het weekend gevierd wordt.

  4. Ja, ik wist van niks . Rijkelijk laat dit. Maar ik dank de redactie , want anders was ik er niet achter gekomen. Niets gelezen in ‘ de week’.

Geef een reactie

Geef jouw mening over dit artikel! Het is namelijk altijd leuk om iets van onze lezers te horen. // De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Uw e-mailadres moet u vanwege spam invullen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken