De Tetris Challenge in Spanje (wat en wie)

De Tetris Challenge in Spanje (wat en wie)
Beeld: Transavia / Twitter

De Tetris Challenge in Spanje (wat en wie)

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Dit artikel is 2 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

MADRID – In Spanje doet men ook mee met de #TetrisChallenge op Twitter, Instagram en Facebook. Maar wat is deze hype eigenlijk? Het begon ongeveer een maand geleden onder hulpdiensten wereldwijd. Bij de Tetris Challenge wordt een foto genomen van medewerkers en de inhoud van hun voertuig. Inmiddels lijkt iedereen aan de challenge mee te doen waaronder ook Spaanse hulpdiensten en meer.

Een politieteam uit Zürich begon in september met de Tetris Challenge. De Zwitserse brandweer en wegenwacht volgden waarna de hype oversloeg naar Engeland, Frankrijk, De Verenigde Staten, Nederland, België en Spanje waar ambulancediensten, brandweer, politie, defensie etc. meedoen … een nieuwe online hype is geboren.

Hieronder enkele voorbeelden van verbluffende, mooie, bijzondere en soms grappige foto’s die we op Twitter Instagram en Facebook hebben gevonden onder de hashtag #TetrisChallenge. De vraag is nu … moet wij van de redactie ook meedoen en hoe dan?

Andere niet officiële instanties die ook meedoen met de Tetris Challenge en net zo leuk en origineel (en commercieel) zijn.

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.