skip to Main Content
De Tetris Challenge in Spanje (wat en wie)
Transavia / Twitter

De Tetris Challenge in Spanje (wat en wie)

MADRID – In Spanje doet men ook mee met de #TetrisChallenge op Twitter, Instagram en Facebook. Maar wat is deze hype eigenlijk? Het begon ongeveer een maand geleden onder hulpdiensten wereldwijd. Bij de Tetris Challenge wordt een foto genomen van medewerkers en de inhoud van hun voertuig. Inmiddels lijkt iedereen aan de challenge mee te doen waaronder ook Spaanse hulpdiensten en meer.

Een politieteam uit Zürich begon in september met de Tetris Challenge. De Zwitserse brandweer en wegenwacht volgden waarna de hype oversloeg naar Engeland, Frankrijk, De Verenigde Staten, Nederland, België en Spanje waar ambulancediensten, brandweer, politie, defensie etc. meedoen … een nieuwe online hype is geboren.

Hieronder enkele voorbeelden van verbluffende, mooie, bijzondere en soms grappige foto’s die we op Twitter Instagram en Facebook hebben gevonden onder de hashtag #TetrisChallenge. De vraag is nu … moet wij van de redactie ook meedoen en hoe dan?

Andere niet officiële instanties die ook meedoen met de Tetris Challenge en net zo leuk en origineel (en commercieel) zijn.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Geef een reactie

De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Het e-mailadres moet je vanwege spam invullen maar daar doen wij verder niets mee (als je geen naam invult wordt er Anoniem geplaatst). Reacties worden niet automatisch goedgekeurd in sommige gevallen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken