Search
menu
Search

De Tetris Challenge in Spanje (wat en wie)

Oeps ... foto ontbreekt!

De Tetris Challenge in Spanje (wat en wie)

Dit artikel is 4 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

MADRID – In Spanje doet men ook mee met de #TetrisChallenge op Twitter, Instagram en Facebook. Maar wat is deze hype eigenlijk? Het begon ongeveer een maand geleden onder hulpdiensten wereldwijd. Bij de Tetris Challenge wordt een foto genomen van medewerkers en de inhoud van hun voertuig. Inmiddels lijkt iedereen aan de challenge mee te doen waaronder ook Spaanse hulpdiensten en meer.

Een politieteam uit Zürich begon in september met de Tetris Challenge. De Zwitserse brandweer en wegenwacht volgden waarna de hype oversloeg naar Engeland, Frankrijk, De Verenigde Staten, Nederland, België en Spanje waar ambulancediensten, brandweer, politie, defensie etc. meedoen … een nieuwe online hype is geboren.

Hieronder enkele voorbeelden van verbluffende, mooie, bijzondere en soms grappige foto’s die we op Twitter Instagram en Facebook hebben gevonden onder de hashtag #TetrisChallenge. De vraag is nu … moet wij van de redactie ook meedoen en hoe dan?

Andere niet officiële instanties die ook meedoen met de Tetris Challenge en net zo leuk en origineel (en commercieel) zijn.

Ben jij al aangemeld voor de GRATIS dagelijkse nieuwsbrief?