skip to Main Content

Eerste twee stukken van Málaga’s tweede ringweg open op 28 december

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

MÁLAGA – (Redactie) Op dinsdag 28 december aanstaande zal de minister van ontwikkeling José Blanco de eerste twee stukken weg van de langverwachte tweede ringweg rond de stad Málaga openen. Het heeft drie jaar geduurd om dit stuk weg van 12,4 kilometer lang te bouwen. Volgens de krant Diario Sur zal de reistijd dankzij deze twee stukken weg met 12 minuten worden gereduceerd en zelfs 60 minuten gedurende de drukke spits.

De constructie van de langverwachte en zeer noodzakelijke tweede ringweg is verdeeld in vier stukken waarvan de eerste twee dus aanstaande dinsdag open zullen gaan voor de automobilisten. Het gaat om de stukken driebaansweg tussen La Virreina, langs de Puerto de la Torre tot aan het kruispunt met de A-357 Guadalhorce snelweg. Wanneer de andere twee stukken weg klaar zullen zijn is nog niet bekend maar misschien kunnen we dat dinsdag melden wanneer de minister de ringweg heeft geopend. (Diario Sur)

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal, altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Back To Top

Send this to a friend