skip to Main Content
Winnende “El Gordo” nummer 13427 viel pas na 4 uur in Spanje

Winnende “El Gordo” nummer 13427 viel pas na 4 uur in Spanje

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

elgordo1MADRID – Maandag was het dan zover, de El Gordo loterij waarbij vele miljoenen verdeelt werden onder de Spaanse bevolking en waarbij de hoofdprijs van 4 miljoen euro viel op het lotnummer 13427. Voor het eerst in 20 jaar duurde het maar liefst 4 uur voordat de kinderen van het San Ildefonso college het winnende nummer schreeuwden/zongen. Het publiek begin na enkele uren al haar geduld te verliezen en begon om “El Gordo” te vragen.

Het winnende nummer is gevallen op meerdere plaatsen in Spanje, te weten in Cádiz, Murcia, Madrid, Albacete, Valencia, A Coruña, Logroño, León, Lugo, Las Palmas, La Rioja en Céceres. De kinderen die het winnende nummer mochten zingen waren Ismael Rastrelli Merkerbech en Janna Flores Villavicencio. Het was voor Ismael de tweede keer dat hij het winnende nummer mocht weggeven aangezien hij vorig jaar ook al de gelukkige was.

En zo duurde het uren voordat Spanje feest kon gaan vieren en er blije gezichten te zien waren op alle televisiezenders in het land. De winnaars van een premie van minder dan 3.000 euro konden diezelfde dag vanaf 18.00 uur al hun aanspraak op hun geld maken maar een technische storing voorkwam dat voor velen waardoor de geluksdag nog even verlengt werd tot vandaag, de dag na de loting.

Dat wel, diegene die een behoorlijke prijs hebben gewonnen moeten er ook rekening mee houden dat een groot deel meteen weer de staatskas in gaat naar de belastingdienst. Nu is het wachten op de “El Niño” loterij op 5 januari – (Remco Stoffer)

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Back To Top
×Close search
Zoeken