skip to Main Content

Gran Canaria krijgt mega-homofeest met 35.000 personen

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

GRAN CANARIA – (Hans Camps) Het Patronato de Turismo (de VVV) van Gran Canaria heeft op de Fitur 2011 een overeenkomst ondertekent met het bedrijf wat het mega-evenement ‘Infinita Gay Madrid’ organiseert. Gran Canaria is de eerste toeristische bestemming die door het organiserende bedrijf Diviertt S.L. – wat de merknaam ‘Infinita Gay Madrid’ bezit – is uitgekozen voor de uitbreiding naar andere bestemmingen in het kader van dit evenement, wat jaarlijks ruim 35.000 personen doet samenkomen in de Spaanse hoofdstad.

Als zodanig is er op de Fitur 2011 een contract ondertekend, dat het Patronato de Tursimo (de VVV) van Gran Canaria een feest evenement binnenhaalt met dezelfde eigenschappen onder de noemer: ‘Infinita Gay Week Gran Canaria’.

Het initiatief omvat het vieren van een serie uitgaansevenementen, zowel overdag als ’s avonds en kan rekenen op de deelname van het plaatselijke bedrijfsleven en bovendien die, van de overheid. De eerste editie van de ‘Infinita Gay Week Gran Canaria’ zal plaatsvinden in november 2011 en, zal vervolgens vier jaar achtereen worden georganiseerd op datums welke door beide partijen zullen worden vastgesteld.

De voorzitter van het Patronato de Turismo (de VVV) van Gran Canaria, Roberto Moreno,  heeft na ondertekening van de overeenkomst opgemerkt, “dat een evenement met deze eigenschappen met een hoge deelname van een trouwe groep, een reclame extra is voor de bekendheid van Gran Canaria als voorkeursbestemming voor het LGTB-toerisme.” (LGTB staat: Lesbisch – Gay – Transgender en Bi).

Op zijn beurt heeft het organiserende bedrijf, in vertegenwoordiging van zijn directeur Miguel Angel Flores, in de ondertekende overeenkomst zijn interesse laten blijken, “ voor de sprong naar Gran Canaria als eerste bestemming voor de uitbreiding van ons gevestigde evenement.”

Dit akkoord veronderstelt voor Gran Canaria een  kans te zijn, om zich in loop van het jaar te promoten, waarvoor het bedrijf een speciaal logo zal ontwerpen, om het merk ‘Infinita Gay’ te vestigen.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal, altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Back To Top

Send this to a friend