skip to Main Content
Schade na slechte weer Middellandse Zeekust Spanje in beeld (2017)

Schade na slechte weer Middellandse Zeekust Spanje in beeld (2017)

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

MADRID – Zoals al eerder geschreven is het slecht weer langs de Middellandse Zeekust van Spanje met veel regen, wind en een erg ruwe en allesvernietigende zee. Door deze slechte weersomstandigheden zijn complete stranden weggeslagen en is er bijna geen zand meer te vinden, zijn straten ondergelopen, raakten wegen beschadigt, hadden woningen flink te lijden en zijn die mooie wandelpromenades langs het strand niet meer wat ze geweest zijn.

LET OP: DIT NIEUWSBERICHT IS VAN JANUARI 2017

Overal ligt puin, zijn bomen omgewaaid, liggen stranden vol met rotzooi en zijn straten, straatmeubilair etc. flink beschadigt door de regen, wind en slechte zee met zeer hoge golven. Om een goed beeld te krijgen van hoe de weergoden tekeer zijn gegaan in onder andere Catalonië, Balearen en de Comunidad Valenciana hebben we meer dan 25 foto’s verzameld van het slechte weer en de gevolgen. Klik op de foto’s om ze groter te bekijken!

De fotoś zijn afkomstig van de website diarioinformacion.com, diaridegirona.cat, lavanguardia.es en diaridetarragona.cat en zijn gemaakt langs de kust van de provincies Girona, Barcelona, Tarragona, Alicante en Valencia – (Remco Stoffer)

 

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Dit bericht heeft 3 reacties
  1. Ja het zal zo ieder zijn beurt wel eens zijn zeker eens in Spanje dan weer ergens een ander land , zolang het maar geen terroristische aanslagen zijn

  2. Ja het gebeurd wel eens , bij ons in Torox Costa is het de afgelopen jaren 2 X het zelfde weer gehad
    met heel veel rommel op het stand en de straten, door de vele regen komt vanuit de bergen van alles naar beneden er vervelend al die troep op het strand en de weg, ellende voor de mensen die aan het strand wonen, echter moet ik zeggen dat bij ons de gemeente er erg goed mee omgaat ze zijn er meteen bij om de boel weer op te ruimen maar toch, het is niet leuk als je een weekje dacht de zon op te zoeken

Geef een reactie

De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Het e-mailadres moet je vanwege spam invullen maar daar doen wij verder niets mee (als je geen naam invult wordt er Anoniem geplaatst). Reacties worden niet automatisch goedgekeurd in sommige gevallen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken