skip to Main Content
Amazon Spanje verkoopt nu ook al huizen

Amazon Spanje verkoopt nu ook al huizen

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

MADRID – Het Amerikaanse online warenhuis Amazon blijft groeien in Spanje en steeds meer Spanjaarden maken gebruik van het makkelijk winkelen via de website of app, al liggend op de bank en door een klik op het scherm je favoriete artikelen kopen. Bij Amazon is van alles en nog wat te koop en dat aanbod is nu uitgebreid met woningen, aangeboden door de bouwonderneming en promoter Altamira.

Bouwonderneming en promotor Altamira heeft de primeur en is de eerste die in Spanje woningen verkoopt via Amazon. Speciaal voor dat doel heeft Altamira een micro-website gemaakt en geplaatst op Amazon.

Daarop zijn diverse woningen in Madrid, Barcelona en bij de “playa” te bekijken. Er staan woningen te koop in de kustgemeenten El Campello en Villajoyosa in de provincie Alicante, Torremolinos in de provincie Málaga en nabij de stad Valencia.

Het gaat in alle gevallen om nieuwbouwwoningen met prijzen tussen de 82.000 en 895.000 euro. De website bij Amazon.es is meer bedoelt als blikvanger aangezien als men verder klikt op de links bij de woningen men automatisch uitkomt bij de website van Altamira. De woningen worden dus niet in je winkelmandje gedaan van Amazon 😉

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Dit bericht heeft 3 reacties
 1. Kopen van particulier.
  Goed van te voren je huiswerk maken.
  Goede begeleider zoeken, die alles van te voren checkt en voor de nodige papieren zorgt en die ook alles regelt voor de overschrijving van electriciteit, comunidad ( eventueel), inschrijving bij gemeente, overschrijving voor de ontroerend goed belasting, basura enz.
  Notaris nemen die ( in je eigen taal ) alles afhandelt.
  Bekende en betrouwbare bank nemen, die je haarfijn alles uitlegt hoe het in zijn werk gaat en die je een persoonlijke adviseur toewijst waar je met alles ( ten alle tijden) terecht kunt en die alles regelt.
  Dan kan er niks meer mis gaan.

  1. De beste deals vind je ongetwijfeld bij de banken in Spanje.
   Bovendien 100 procent veilig. Geen rekeningen nadien meer,
   wat sommige makelaars ook beweren.

Geef een reactie

De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Het e-mailadres moet je vanwege spam invullen maar daar doen wij verder niets mee (als je geen naam invult wordt er Anoniem geplaatst). Reacties worden niet automatisch goedgekeurd in sommige gevallen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken