skip to Main Content

Man steekt willekeurig een tiental personen neer op Ibiza

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

IBIZA – (Redactie) Woensdagmiddag is een Marokkaanse man door de politie aangehouden nadat hij voor veel paniek zorgde door op tientallen mensen in te steken met twee messen in het centrum van Sant Antoni. De 41 jarige man begon wild om zich heen te steken waarbij diverse personen die zich in een Suma supermarkt bevonden gewond raakten. Op straat ging de man verder met steken waarbij in totaal vier zwaargewonden en diverse lichtgewonden vielen.

Wat de reden was voor de Marokkaanse eilandbewoner is nog niet bekend maar zijn gedrag en acties zorgden voor veel paniek en ongeloof in Sant Antoni. Nadat de man in de supermarkt diverse klanten aanviel ging hij op straat verder en pakte hij een van zijn messen om op straat willekeurig verder te steken. Een van de gewonden uit de supermarkt moest geopereerd worden in het Hospital Can Misses nadat hij gewond raakte aan zijn nek.

De politie kon de man makkelijk aanhouden nadat ze diverse verontruste telefoontjes hadden ontvangen op net noodnummer 061 en 112. Er wordt onderzocht waarom de man plotseling om zich heen begon te steken.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal, altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Back To Top

Send this to a friend