skip to Main Content

Vrouw doodgestoken in een appartement in Torrevieja

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

ALICANTE – (Redactie) In een appartement in de Calle San Policarpo in Torrevieja is woensdagmiddag een vrouw gevonden die was neergestoken. De 34 jarige alleenstaande moeder van twee kinderen bevond zich in haar appartement wat ze ging verhuren. De Spaanse vrouw werd vastgebonden met de mond gesnoerd op de grond gevonden door haar broer, de vrouw lag op de grond met een grote wond in haar hals. Wie de dader is weet men nog niet maar het gaat vermoedelijk niet om een nieuwe zaak van huiselijk geweld en ook is de vrouw niet seksueel misbruikt of beroofd.

Het lichaam van de 34 jarige vrouw werd gevonden door haar broer die, nadat zijn zus niet kwam opdagen voor de afspraak in een nabijgelegen café, besloot naar het appartement te gaan welke de vrouw op het punt stond om te verhuren. Toen de broer het appartement binnenging lag zijn zus vastgebonden op de grond in een plas bloed en was zij in haar nek/hals gestoken. Hierdoor heeft zij zoveel bloed verloren dat ze ter plaatse overleed. Buiten haar nek/hals was de vrouw ook op meerdere malen gestoken met waarschijnlijk een mes.

De politie was snel ter plaatse waarna de straat en omliggende starten meteen werden afgezet en een groot onderzoek begon. Auto’s en personen werden gecontroleerd maar dit leverde niets op. Donderdag zal de autopsie plaatsvinden om te achterhalen wat er precies gebeurd is. Ondanks het feit dat het er niet op lijkt dat het om een geval van huiselijk geweld gaat, sluit de politie vooralsnog niets uit. Op dit moment had de vrouw geen relatie met iemand.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal, altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Back To Top

Send this to a friend