Primark opent Spanje’s op een grootste winkel in Barcelona

Primark opent Spanje’s op een grootste winkel in Barcelona
Beeld: Google Streetview

Primark opent Spanje’s op een grootste winkel in Barcelona

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Dit artikel is 2 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

BARCELONA – Primark opent in april de op een na grootste flagship winkel van Spanje. Het gaat om winkel van zes verdiepingen gelegen aan de Plaza Cataluña, op de hoek van de Ramblas en naast het Hard Rock Café en praktisch op de plaats waar de toeristen- en excursiebussen stoppen. De Nieuwe Primark is gelegen in het gebouw waar diverse jaren geleden een Marks & Spencer en daarna de El Corte Ingles in gehuisvest waren.

De grootste Primark van Spanje is gelegen aan de Gran Via van Madrid en, ook als je niet van Primark houdt, het is een winkel die je eens van binnen moet bekijken, zo groot en massaal zijn er niet veel te vinden. De tweede grootste Primark wordt in april aan de Plaza Cataluña in Barcelona geopend.

De nieuwe winkel in Barcelona zal een oppervlakte hebben van 7.253 m2 waarvan 6.924 m2 winkelruimte gelegen op 6 verdiepingen. Ter vergelijking, de Primark aan de Gran Vía in Madrid (geopend in 2015) is 12.400 m2 groot.

Met name de ligging, pal naast het bekende Hard Rock Café, aan de Plaza Cataluña en ook nog eens bij het begin/einde van de beroemde Ramblas en niet ver van de plaats waar de excursiebussen stoppen (als je o.a. van de Costa Brava of Costa Dorada komt) zullen ervoor zorgen dat het een toeristische trekpleister zal worden.

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.