Search
menu
Search

Primark opent Spanje’s op een grootste winkel in Barcelona

Primark opent Spanje’s op een grootste winkel in Barcelona
Beeld: Google Streetview

Primark opent Spanje’s op een grootste winkel in Barcelona

Dit artikel is 4 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

BARCELONA – Primark opent in april de op een na grootste flagship winkel van Spanje. Het gaat om winkel van zes verdiepingen gelegen aan de Plaza Cataluña, op de hoek van de Ramblas en naast het Hard Rock Café en praktisch op de plaats waar de toeristen- en excursiebussen stoppen. De Nieuwe Primark is gelegen in het gebouw waar diverse jaren geleden een Marks & Spencer en daarna de El Corte Ingles in gehuisvest waren.

De grootste Primark van Spanje is gelegen aan de Gran Via van Madrid en, ook als je niet van Primark houdt, het is een winkel die je eens van binnen moet bekijken, zo groot en massaal zijn er niet veel te vinden. De tweede grootste Primark wordt in april aan de Plaza Cataluña in Barcelona geopend.

De nieuwe winkel in Barcelona zal een oppervlakte hebben van 7.253 m2 waarvan 6.924 m2 winkelruimte gelegen op 6 verdiepingen. Ter vergelijking, de Primark aan de Gran Vía in Madrid (geopend in 2015) is 12.400 m2 groot.

Met name de ligging, pal naast het bekende Hard Rock Café, aan de Plaza Cataluña en ook nog eens bij het begin/einde van de beroemde Ramblas en niet ver van de plaats waar de excursiebussen stoppen (als je o.a. van de Costa Brava of Costa Dorada komt) zullen ervoor zorgen dat het een toeristische trekpleister zal worden.

Ben jij al aangemeld voor de GRATIS dagelijkse nieuwsbrief?