Toch een beetje Ibiza feest met de Pacha House Party online

Toch een beetje Ibiza feest met de Pacha House Party online
Beeld: Pacha Ibiza

Toch een beetje Ibiza feest met de Pacha House Party online

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Dit artikel is 2 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

IBIZA – Voor degenen die dit jaar niet naar Ibiza kunnen (en willen) reizen maar het feest op Ibiza toch missen, heeft de beroemde Pacha discotheek een speciale House Party gepland. Deze vindt plaats online dus via internet op zaterdag 25 april vanaf 18 uur. Het speciale feest wordt uitgezonden via Facebook Livestream en 500 deelnemers kunnen via het Zoom platform live chatten en dansen met de DJ’s en zij zijn ook in beeld te zien dus Dress Up.

De Pacha op Ibiza zit niet stil en de beroemde discotheek weet dat er veel party people op de wereld zijn die liever een quarantaine in de Pacha willen beleven dan thuis op de bank. Door de corona-omstandigheden is de discotheek echter gesloten maar dat betekent niet dat het feest niet kan doorgaan. Daarom organiseert de Pacha een House Party via Facebook Livestream.

Het feest begint zaterdagavond 25 april om 18 uur en zal 7 uur duren tot ongeveer 1 uur ‘s nachts. Er zijn 7 DJ’s die acte de presence geven en elk één uur de muziek tijdens deze online party verzorgen. 

Aangezien er waarschijnlijk duizenden mensen zullen deelnemen aan de House Party is de kans klein dat jij bij de eerste 500 gebruikers van Zoom zit maar als dit toch het geval is dan verschijn jij op beeld samen met de DJ’s. Volg de instructies op de DEZE website.

Het draaischema van de internationaal bekende DJ’s is als volgt:

  • 18-19 uur – Mr Doris
  • 19-20 uur – Sebastian Gamboa
  • 20-21 uur – Felix Da Housecat
  • 21-22 uur – Housekeeping
  • 22-23 uur – Claptone
  • 23-24 uur – Pete Tong
  • 24-01 uur – Bedouin

Het idee is niet alleen dat de Facebook Livestream volgers kunnen genieten van de Pacha muziek maar het idee is ook om geld op te halen voor het Rode Kruis voor hun strijd tegen COVID-19.

De Pacha raadt aan om een goed geluidssysteem te gebruiken, de lichten in je woonkamer te dimmen of uit te doen, je favoriete party drinks bij de hand te houden en waarom niet … je Pacha outfit aan te doen! Let’s PARTYYYYY

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.