Toch een beetje Ibiza feest met de Pacha House Party online

Toch een beetje Ibiza feest met de Pacha House Party online
Beeld: Pacha Ibiza

IBIZA – Voor degenen die dit jaar niet naar Ibiza kunnen (en willen) reizen maar het feest op Ibiza toch missen, heeft de beroemde Pacha discotheek een speciale House Party gepland. Deze vindt plaats online dus via internet op zaterdag 25 april vanaf 18 uur. Het speciale feest wordt uitgezonden via Facebook Livestream en 500 deelnemers kunnen via het Zoom platform live chatten en dansen met de DJ’s en zij zijn ook in beeld te zien dus Dress Up.

De Pacha op Ibiza zit niet stil en de beroemde discotheek weet dat er veel party people op de wereld zijn die liever een quarantaine in de Pacha willen beleven dan thuis op de bank. Door de corona-omstandigheden is de discotheek echter gesloten maar dat betekent niet dat het feest niet kan doorgaan. Daarom organiseert de Pacha een House Party via Facebook Livestream.

Het feest begint zaterdagavond 25 april om 18 uur en zal 7 uur duren tot ongeveer 1 uur ‘s nachts. Er zijn 7 DJ’s die acte de presence geven en elk één uur de muziek tijdens deze online party verzorgen. 

Aangezien er waarschijnlijk duizenden mensen zullen deelnemen aan de House Party is de kans klein dat jij bij de eerste 500 gebruikers van Zoom zit maar als dit toch het geval is dan verschijn jij op beeld samen met de DJ’s. Volg de instructies op de DEZE website.

Het draaischema van de internationaal bekende DJ’s is als volgt:

  • 18-19 uur – Mr Doris
  • 19-20 uur – Sebastian Gamboa
  • 20-21 uur – Felix Da Housecat
  • 21-22 uur – Housekeeping
  • 22-23 uur – Claptone
  • 23-24 uur – Pete Tong
  • 24-01 uur – Bedouin

Het idee is niet alleen dat de Facebook Livestream volgers kunnen genieten van de Pacha muziek maar het idee is ook om geld op te halen voor het Rode Kruis voor hun strijd tegen COVID-19.

De Pacha raadt aan om een goed geluidssysteem te gebruiken, de lichten in je woonkamer te dimmen of uit te doen, je favoriete party drinks bij de hand te houden en waarom niet … je Pacha outfit aan te doen! Let’s PARTYYYYY

Meer recente artikelen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email

Beste lezers. Wij zijn genoodzaakt om opnieuw de mogelijkheid tot reageren op onze artikelen te annuleren omdat we veel last hebben van spam-reacties en extra webverkeer. Hierdoor wordt de vraag naar onze website te hoog waardoor onze webhosting ons al meerdere keren op non-actief heeft geplaatst. We moeten opnieuw zoeken naar een oplossing om ervoor te zorgen dat jij als lezer kunt blijven reageren maar ook dat de website ‘in de lucht’ blijft.

Er zijn meer dan 30.000 reacties geplaatst op SpanjeVandaag en de mogelijkheid om te reageren willen we ook graag blijven handhaven maar dan wel op een manier dat de website in de lucht kan blijven. Ter vergelijking, op een normale dag worden tussen de 30 en 50 reacties geplaatst maar komen er net zoveel of meer spam-reacties binnen die weliswaar gescreend en gedetecteerd worden maar waardoor de website trager wordt en soms niet te bereiken is. Daardoor kunnen ook goedbedoelde reacties tussen de spam-reacties komen en dat kunnen we niet altijd controleren(ook omdat we niet 24 uur achter de computer zitten en de spam automatisch elke dag verwijderd wordt).

Excuses voor het ongemak en we zoeken opnieuw (het is de derde keer dat dit gebeurd) naar een oplossing. Je kunt altijd op onze Facebook pagina en Facebook groep of op Twitter terecht om te reageren op onze artikelen. Mocht je ergens vragen over hebben dan kun je ons altijd een email sturen of contact opnemen via WhatsApp. We proberen alle vragen die over Spanje gaan te beantwoorden. De redactie.

dag/nacht
Scroll naar top

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.