skip to Main Content
Politie staat versteld van moord in Valencia en overeenkomsten film “Se7en”

Politie staat versteld van moord in Valencia en overeenkomsten film “Se7en”

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

verfrissers1aVALENCIA – De politie staat nog steeds versteld van de overeenkomsten van een moord op twee oudere broers in een appartement in Valencia en scenes uit de spannende thriller “Se7en” met acteurs Brad Pitt en Morgan Freeman. Een van de grootste overeenkomsten was het feit dat de moordenaar in Valencia net zoals in de film het plafond had volgehangen met auto geurverfrissers om zo de stank van rottende lichamen te verdoezelen.

Nadat er diverse buren geklaagd hadden over de stank uit een appartement in het centrum van Valencia, kwam de politie polshoogte nemen waarbij de agenten de lichamen aantroffen van de twee broers Juan Carlos en Araceli. Deze broers woonden volgens de omstanders al tientallen jaren in het appartement maar werden de laatste tijd niet gezien omdat men dacht dat ze bij familie op bezoek waren. Volgens de eerste autopsie zijn de broers al minstens 30 dagen dood.

De lichamen van de twee broers werden gewikkeld in slaapzakken met daarin kattenbakkorrels en al zittend op de bank gevonden. Volgens de politie zijn de twee broers door verstikking om het leven gebracht. De slaapzakken en kattenbakkorrels moesten de stank waarschijnlijk gedurende lange tijd tegen houden.

In het appartement was het plafond van de woonkamer helemaal volgehangen met auto geurverfrissers, een scene die precies lijkt op die uit de film “Se7en”. Er waren in het appartement geen tekenen van inbraak en de deuren waren van binnen gesloten.

Een van de buren kon zich nog wel herinneren dat ergens eind april een vreemde man uit het appartement van de twee broers kwam en zei dat deze voor weken weg zouden zijn op familiebezoek. De politie is daarnaast op zoek naar een man die gedurende enkele maanden een van de broers verzorgde omdat deze ziek was. Vooralsnog is deze man niet gevonden – (Remco Stoffer)

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Back To Top
×Close search
Zoeken
1
Hola. Heb je een nieuwsfeit voor ons? Laat het de redactie weten via WhatsApp.
Powered by