skip to Main Content
Honden eten lichamen van hun overleden baasjes op in Llucmajor op Mallorca

Honden eten lichamen van hun overleden baasjes op in Llucmajor op Mallorca

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

PALMA – De politie heeft in de gemeente Llucmajor op het Balearen eiland Mallorca de aangevreten lichamen gevonden van twee ouderen van 75 jaar. De Spaanse man en vrouw waren volgens de eerste berichten reeds twee maanden dood voordat iemand erachter kwam dat ze gemist werden. De voorlopige autopsie wijst uit dat de man en vrouw een natuurlijke dood zijn gestorven waarbij eerst de man overleed en daarna de aan alzheimer lijdende vrouw.

Gezien het feit dat beide personen overleden waren en er op de boerderij van het echtpaar vijf honden leven, hebben drie van hen vanwege het ontbreken van eten delen van de lichamen van beide baasjes opgevreten. De boerderij of finca is gelegen enkele kilometers van de gemeente Llucmajor aan de camino des Pontarró, een behoorlijk afgelegen gebied.

Een van de dochters van het echtpaar besloot poolshoogte te gaan nemen nadat ze al lange tijd niets van haar ouders had vernomen. Vanaf de ingang zag de vrouw dat twee honden, een herdershond en ca de bestiar, vastgebonden waren maar dat de overige drie honden los rondliepen op het terrein. De vrouw had een slecht voorgevoel en waarschuwde de politie waarna men het landgoed betrad.

De agenten vonden uiteindelijk op een binnenplaats van de boerderij de in vergaande staat van ontbinding zijnde lichamen van de man en vrouw. De man was bijna helemaal opgegeten door de drie loslopende honden terwijl de vrouw op meerdere plaatsen stukken vlees miste.

Het echtpaar woonde afgelegen, had bijna met niemand contact in het dorp en ook niet met hun kinderen. Er is zelfs een vrouw die al 26 jaar in de buurt woont en niet eens wist dat het echtpaar woonachtig was in dezelfde omgeving. De vrouw had weliswaar alzheimer maar werd alleen verzorgd door haar echtgenoot.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Dit bericht heeft 4 reacties
  1. De twee vastgebonden hondjes hebben het niet overleefd. De politie vond de overblijfselen van de deze

  2. En hoe hebben die 2 honden die vast zaten dan die 2 maanden overleeft?

    1. Die twee vastgebonden honden hebben de twee maanden overleefd omdat hun drie vrienden hen dagelijks mensenbrokken kwamen brengen. Spaanse honden zijn heel bijzonder. Nogal bizar verhaal.

Het is niet mogelijk een reactie te plaatsen.

Back To Top
×Close search
Zoeken