Bruce Springsteen komt in april 2023 voor een concert naar Barcelona

Bruce Springsteen komt in april 2023 voor een concert naar Barcelona
Beeld: Bruce Springsteen / facebook

Bruce Springsteen komt in april 2023 voor een concert naar Barcelona

Dit artikel is 2 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

BARCELONA – ‘The Boss’ Bruce Springsteen komt in april 2023 voor slechts één concert in Spanje naar Barcelona, dat is zojuist bekend gemaakt. Het concert vindt plaats op 28 april 2023 in het Estadi Olimpic in de Catalaanse hoofdstad. Voorlopig sluit de promotor Doctor Music uit dat Springsteen naar andere Spaanse steden gaat.

Het is de eerste keer sinds februari 2017 dat Bruce Springsteen met The E-Street Band naar Spanje komt voor een concert. Het enige concert in Spanje op 28 april 2023 is onderdeel van de nieuwe wereldtour ‘The River Tour’ die 14 maanden duurt. 

De kaartverkoop voor het Spaanse concert gaat vanaf woensdag 8 juni 10 uur ‘s morgens van start via de websites doctormusic.com en entradas.com in de verkoop. Kaartjes kosten tussen de 65 en 125 euro en er mogen maximaal 6 kaarten per keer gekocht worden. Wees er snel bij want de verkoop zal waarschijnlijk erg snel gaan.

Nederlandse Springsteen fans kunnen natuurlijk in een vliegtuig stappen en naar Barcelona vliegen wat natuurlijk een leuke mini-vakantie is. Maar het is ook mogelijk in Nederland te blijven want er zijn ook concerten aangekondigd in Nederland, te weten op 25 mei in Amsterdam (Johan Cruijff Arena) en op 11 juni in Landgraaf (Megaland). Er worden ook nog data bekend gemaakt voor een of meerdere concerten in België. Houdt de website van Bruce Springsteen HIER in de gaten.

Ga naar de inhoud