skip to Main Content
Doe mee en kies jouw favoriete Spaanse zomerhit 2017

Doe mee en kies jouw favoriete Spaanse zomerhit 2017

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

MADRID – Het is zomer! En dat betekent strand, zon, mojito, vermut, siesta én … fiesta maar dan wel met de juiste Spaanse muziek. Spanje heeft veel goede artiesten en ook uit Zuid Amerika komen veel artiesten welke leuke liedjes maken die, in ieder geval voor de Spanjaarden, makkelijk mee te zingen zijn. Om alvast in de stemming te komen hebben we hieronder een verzameling gemaakt van de “canciones del verano 2017” ofwel de Spaanstalige zomerhits 2017. Wat is jouw favoriete lied?

Wordt jouw keuze het inmiddels wereldbekende “despacito” van Luis Fonsi (zonder Justin Bieber natuurlijk), of “subeme la radio” van de altijd in de zomer aanwezige Enrique Iglesias of het leuke “me enamoré” van Shakira die ook met “la bicicleta” en “chantaje” in de lijst van 12 zomerhits voorkomt. Dan hebben we ook nog de in Spanje zeer populaire David Bisbal met “fiebre” en het pakkende lied “felices los 4” van Maluma of de stoere Ricky Martin met “vente pa’ ca” wat eigenlijk al een hit was in 2016 (net zoals la bicicleta van Shakira overigens).

Ongetwijfeld zit er een lied tussen wat jij al mee kunt zingen of in ieder geval al vaak gehoord hebt en waarvan het deuntje niet meer weg is te krijgen uit je hoofd. Dus, wat is jouw favoriete zomerhit 2017 of in het Spaans “cancion del verano 2017”.

OVERIGENS: Wil je alle liedjes in onderstaande lijst en nog veel meer hedendaagse Spaanstalige muziek horen op je smartphone, computer of tablet? Luister dan eens naar onze Spotify lijst die via deze link te volgens is 🙂

We hebben overigens nog meer rankinglijsten waar je jouw mening kunt geven. Bekijk ze allemaal via deze link.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Dit bericht heeft 6 reacties
 1. Ondanks dat het nummer vorig jaar gemaakt is spreekt deze plaat (en clip) mij erg aan. Heerlijk deuntje

 2. Wat een leuke playlist!
  Natuurlijk mag
  ” Ay mi dio ” niet ontbreken! Misschien 2016 maar ach…

 3. Wat een leuke playlist!
  Natuurlijk mag
  ” Ay mi dio ” niet ontbreken!

Het is niet mogelijk een reactie te plaatsen.

Back To Top
×Close search
Zoeken