skip to Main Content
Onze droom om gezond te leven in Spanje

Onze droom om gezond te leven in Spanje

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

Forever-Living1

Graag willen wij ons even voorstellen. Wij zijn Chris en Ann-Shirley. We zijn Nederlanders maar hebben al lang niet meer in Nederland gewoond. We wonen sinds kort in Mijas Costa en proberen hier een leven op te bouwen. Doordat we velen verschillende landen hebben gewoond merkten we dat gezond eten en leven achteruit is gegaan. Vers eten is vlugger bedorven (behalve de McDonald´s broodjes) en verse vis word steeds duurder. We merken dat meer en meer mensen klagen over kwalen, gewicht en vermoeidheid. Omdat we zelf meer gezond willen leven zijn wij opzoek gegaan en kwamen we iets heel interessants tegen. Aloë Vera! ¨Zo wat¨, zou u zeggen, het wordt overal verkocht. Jazeker, maar hebt u weleens gekeken naar hoeveel aloë vera in het product zat? Hoogstens 5% en wat doet 5% aloë vera? Helemaal niets! Om profijt te krijgen van aloë vera hebt u 90 – 100% verse aloë vera nodig. En waar kunt u dat krijgen? Natuurlijk bij ons!

Want we willen niet te enige zijn die gezond leven maar het ook delen met anderen. Onze producten bevatten een 100% gestabiliseerde Aloë Vera vergeleken met de 2 – 5% in producten van de supermarkt. Aloë Vera heeft alleen werking op het lichaam als het 90 – 100% aloë vera bevat, in verse staat is, en van de binnenkant van het blad is genomen.

Wij zijn distributeurs van Forever Living Producten, de wereld grootste Aloë Vera producent en kunnen daarom verzekeren dat er geen bestrijdingsmiddelen en onkruidbestrijdingsmiddelen worden gebruikt. We zijn niet afhankelijk van andere leveranciers omdat Forever de hele procedure bezit vanaf het oogsten tot het afleveren bij de klant. Onze aloë vera gel is niet gehomogeniseerd of gefilterd. Onze drankjes hebben een rijke pulp die bezinkt en bevat veel van de goedheid van verse aloë vera die nodig zijn in onze dagelijkse voeding.

Wat doet aloë vera? Aloë Vera zuivert uw ingewanden wanneer het gedronken wordt en daardoor krijgt u meer energie. Ook voedt het uw huid van buiten wanneer het aangebracht wordt op de huid. U zult het verschil binnen anderhalve week voelen.

Laat u verrassen door aloë vera doordat het:

  • uw stofwisseling stimuleert
  • u energie geeft
  • uw huid tegen vrije radicalen beschermt
  • het natuurlijke herstel van uw huid bevordert
  • de enige plantaardige bron van vitamine B12 is
  • en zoveel meer

Onze droom is te verwezenlijken dat een ieder die zo lang mogelijk gezond wilt leven de kans heeft door dit product te gebruiken om te bestrijden tegen luchtvervuiling, bewerkte levensmiddelen, kunstmatige producten, medicatie met bijwerkingen, enz. Daarom hebben we twee maanden geleden onze office geopend in Mijas Costa. U kunt ons bereiken op:

Poster-1

Wanneer we niet aanwezig zijn kunt u ons bellen op T: 664125612 / 666192814

Forever biedt u een complete lijn van verzorgingsproducten bestaande uit 100% pure aloë vera gel. Handmatig geoogst van onze eigen plantages en onmiddellijk gestabiliseerd voor de puurheid, onze aloë voedt uw lichaam, van binnen en van buiten. Met producten variërend van gezicht behandelingsproducten die huidveroudering tegen gaan tot heerlijke, antioxidantenrijke dranken.

We hopen u hier te zien.

Groetjes Chris en Ann-Shirley

http://www.chrismarketing.nl/

http://chrisvanoers.flp.com/

http://www.ann-shirley.nl/

http://www.ann-shirley.flp.com/

forever-living3

Anders

Dit artikel is aangeleverd en aangepast door de redactie in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele of delen van deze tekst is zonder toestemming niet toegestaan.

Back To Top
×Close search
Zoeken