skip to Main Content
Nederlandse leden van een drugsbende in Alicante gearresteerd

Nederlandse leden van een drugsbende in Alicante gearresteerd

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

ALICANTE – De Policía Nacional heeft in Alicante en diverse andere gemeenten waaronder Mutxamel een bende opgerold die zich bezighield met het produceren en verkopen van marihuana. De bende bestond geheel uit Nederlanders die een transportnetwerk hadden opgezet tussen Nederland en Alicante om van daaruit de drugs naar andere Europese landen te verkopen. In totaal zijn er 10 personen aangehouden en werd er een grote hoeveelheid drugs en contant geld in beslag genomen.

De politie was met een onderzoek naar deze bende begonnen toen men erachter kwam dat een bekende drugssmokkelaar en leverancier uit Nederland in Alicante woonde. Deze werd gedurende een tijd gevolgd waarna de hele organisatie aan het licht kwam. Ook wisten de agenten de lokaties te vinden waar de marihuana geproduceerd, verpakt en verzonden werd.

Bij diverse huis invallen werden 1.500 planten in beslag genomen en daarnaast 7.000 gram marihuana die gereed was voor de verkoop en verzending. Ook werden er grote sommen geld in beslag genomen.

De leider van de bende Nederlanders is ook een Nederlander en werd op de weg verrast door de agenten die hem daar wilden arresteren. De Nederlander probeerde echter te vluchten waarna er een korte achtervolging plaatsvond waarbij uiteindelijk de Nederlandse drugsdealer gearresteerd kon worden.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Dit bericht heeft 3 reacties
  1. ja ok maar Belgen, Fransen en Engelsen hebben ook een handje in dit soort dingen maar misschien wel niet zo groot en dat komt dan niet in de krant
    ben benieuwd naar hun straf, zal weer zwaar zijn……goeie advocaat en hup, naar huis

    1. Van huis uit handelsmensen, hè! Onze banken zijn groot geworden van drugs met name de ABN-AMRO. Wij hebben cocaplantages van Zuid-Amerika naar Java verscheept en zijn daar zelf gaan verbouwen, uit die tijd stamt ook het “Gedoogen”. De eerste Nederlandsche Cocaïne Fabriek stond aan de Schinkelstraat in Amsterdam. En Bouterse is destijds niet door Sorgdrager en Van Mierlo in Rio de Janeiro gearresteerd omdat de hele Nederlandse politiek dan op z’n kop zou staan in verband met de IRT-affaire. Jaja, wij weten waar Abraham zijn mosterd haalt 😉

Het is niet mogelijk een reactie te plaatsen.

Back To Top
×Close search
Zoeken