Search
menu
Search

Politie Cartagena arresteert man die expres over een hond heen reed met zijn auto

Oeps ... foto ontbreekt!

Politie Cartagena arresteert man die expres over een hond heen reed met zijn auto

Dit artikel is 5 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

MURCIA – De Policía Nacional in de provincie Cartagena in de regio Murcia heeft een 45-jarige Spanjaard aangehouden voor het opzettelijk aanrijden van een hond. Dit gebeurde in de wijk Los Dolores in Cartagena en werd gadegeslagen door diverse getuigen die de politie belden. De hond overleefde deze opzettelijke aanrijding niet maar de politie kon de dierenbeul wel arresteren.

Volgens de getuigen reed de man per abuis een hond aan op straat. De hond lag nog levend op de grond maar had zichtbaar veel pijn. Op dat moment wist de dader die niets anders te bedenken dan achteruit te rijden en diverse keren met zijn auto over de hond te rijden totdat deze overleed aan zijn verwondingen.

Nadat getuigen gezien hadden wat de automobilist gedaan had ontstond er een heftige discussie waarbij de man herhaaldelijk riep dat hij dit gedaan had om de hond uit zijn lijden te redden. Toen de man in de gaten had dat de omstanders de politie belden tilde hij de dode hond op en nam hij deze in zijn auto mee.

De politie kwam snel ter plaatse maar de man was reeds weggereden met de overleden hond. Omstanders wisten echter het nummerbord van de dierenbeul op te schrijven en niet veel later werd de man thuis aangehouden. Het is niet bekend wat er nu gaat gebeuren met de man.

Ben jij al aangemeld voor de GRATIS dagelijkse nieuwsbrief?