Search
menu
Search

Nederlandse rapper op Mallorca aangehouden voor vermeende verkrachting

Nederlandse rapper op Mallorca aangehouden voor vermeende verkrachting
Beeld: 123rf

Nederlandse rapper op Mallorca aangehouden voor vermeende verkrachting

Dit artikel is 1 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

PALMA – De lokale media van de Balearen eilanden meldt dat afgelopen weekend in Playa de Palma op Mallorca een Nederlandse rapper is aangehouden. Hij wordt ervan verdacht een vrouw te hebben verkracht. Het is ook in de Nederlandse pers niet bekendgemaakt om welke rapper het gaat. 

In de lokale krant Última Hora is te lezen dat de vrouw in kwestie afgelopen zaterdagavond samen met een vriendin naar de discotheek in Playa de Palma ging waar de bekende rapper een optreden gaf. Na afloop vroegen de vrouwen om een foto met de rapper en volgde een lang geanimeerd gesprek. Daarna vroeg de rapper of een van de vrouwen mee wilde gaan naar zijn hotel, zij stemde daarmee in. 

Eenmaal in de kamer hadden de rapper en de vrouw seks maar op een gegeven moment wilde zij dat hij zou stoppen. De rapper ging toch tegen de zin van de vrouw door en weigerde volgens de vrouw te stoppen. Na afloop vroeg de rapper of zij de vrijpartij en daarna vermeende verkrachting had opgenomen met haar smartphone, iets wat zij ontkende. De boze rapper gooide daarna toch de smartphone en haar tas uit het raam.

De vrouw deed daarna aangifte bij de politie die de rapper zondagochtend om 7 uur arresteerde in het hotel. Nadat hij zijn verhaal had gedaan werd hij weer vrijgelaten. De politie is een onderzoek gestart. Het is dus niet bekendgemaakt om welke Nederlandse rapper het gaat. Ook de Nederlandse pers weet nog niet om welke rapper het gaat omdat er veel artiesten naar Mallorca gaan om daar op te treden. Het vermeende slachtoffer is ook Nederlands.

Ben jij al aangemeld voor de GRATIS dagelijkse nieuwsbrief?