skip to Main Content
Meubels voor huisdieren van Ikea op 5 oktober in Spanje in de verkoop
Ikea

Meubels voor huisdieren van Ikea op 5 oktober in Spanje in de verkoop

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

Meubels voor huisdieren van Ikea op 5 oktober in Spanje in de verkoop

Ikea

MADRID – In februari dit jaar werd reeds aangekondigd dat de meubels en accessoires die voor huisdieren bedoeld zijn ook in Spanje in de Ikea verkocht zouden worden. In principe moest dat al in maart gebeuren maar ondanks dat de Lurvig meubels al in andere landen te vinden zijn was dat nog niet het geval in Spanje. Vanaf 5 oktober zal het dan toch eindelijk zo ver zijn.

De verkoop van de huisdieren meubels in Spanje is bijzonder aangezien de Spaanse ontwerpster Inma Bermúdez uit Valencia verantwoordelijk is voor de ontwerpen. De meubels worden onder de verzamelnaam Lurvig op de markt gebracht wat Zweeds is voor pluizig. Met de verkoop van meubels en accessoires voor honden en katten gaat de wens van veel hondeneigenaren in vervulling.

De speciale huisdier producten onder de naam Lurvig zijn al te koop bij Ikea winkels in Frankrijk, Verenigde Staten, Canada, Japan, Nederland en België maar nog niet in Spanje. Vanaf 5 oktober (2018) zal dat gaan veranderen wanneer Ikea ook in de Spaanse winkels de Lurvig collectie gaat verkopen.

IKEA ontwikkelde in samenwerking met dierenspecialisten bedjes, manden, halsbanden, voerbakken en speeltjes. Bij het ontwerpen is gekeken naar de behoeftes en het gedrag van de dieren. De collectie is gemaakt van veilige, duurzame materialen en bestaan uit vier basiskleuren: zwart, wit, groen en oranje, aldus de Nederlandse website van Ikea.

Bekijk het assortiment alvast op de Nederlandse website van Ikea.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Dit bericht heeft 12 reacties
 1. Mijn Duitse Doggen hebben een geweldig mooi matras….maar das gewoon van een mensen bed met speciaal spul eronder tegen optrekkend vocht en zorgen dat de plekken droog blijven. Hier in de winkels kon ik domweg niet de maten vinden waar op die reuzen passen LOL.

 2. Probleem is altijd al geweest dat men vrijwel altijd alleen maar rekening houd met kleine honden, de hondenbedden en manden zijn dan ook te klein voor onze honden. Gelukkig hebben de Chinese winkels wel de juiste maten voor een prima prijs.

  1. Ik weet niet of je graag via internet iets koopt of niet leo, maar voor veel hondenspullen kan je bij een aantal online winkels, prima terecht, tegen een scherpe prijs en vaak met gratis bezorging. Vaak zijn er ook nog aanbiedingen die zeker de moeite waard zijn.

   1. Ja hoor wij kopen met regelmaat online voor onze honden, tot zelfs orders buiten Europa. En bij sommige Spaanse online winkels krijgen we korting coupons toe gestuurd via email. Maar bijna overal is het meeste wat aangeboden word toch voor de kleinere honden. En speciaal met hondenbedden en manden wil ik het materiaal kunnen voelen enz. Nu hebben wij 3 grote Chinezen in de buurt en die hebben die grote hondenbedden en manden wel en van goede kwaliteit en helemaal niet duur. Wij hebben Galgos en die willen vaak bijelkaar slapen dus moeten er ook nog eens meerdere honden op het zelfde hondenbed of mand passen.

     1. Als ik hier 100x geschreven had heb je gelijk, maar dat heb jij nooit dus nu ook niet. En als lafaard durf je uiteraard niet onder je eigen naam te schrijven.

     1. Anoniem, wie je ook bent, als je iets niet wilt lezen, lees je het toch niet?
      Je kan ook gewoon niet reageren in plaats van zo te reageren.
      Maar het zegt meer over jezelf dan over de mensen die je aanvalt.

     2. Juan74 waar heb ik wie aangevallen of mag het niet even vermeld worden zet jezelf dan even voor de spiegel oke
      en wie begint hier weer eens te schelden
      Als de redactie de zichzelf opgelegde regels zou toepassen dan was de eerste reactie met een scheldwoord verwijderd en was de mijne niet geplaatst
      Net als zovelen weiger ik mijn naam te plaatsen om dan meteen als lafaard bestempeld te worden
      Trek er net als ik uw conclusie uit

Geef een reactie

Geef jouw mening over dit artikel! Het is namelijk altijd leuk om iets van onze lezers te horen. // De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Uw e-mailadres moet u vanwege spam invullen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken