skip to Main Content

Córdoba viert het eerste FLORA Festival Internacional de las Flores festival tussen 20 en 29 oktober 2017

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

CÓRDOBA – Mocht je in de buurt zijn van de stad Córdoba tussen 20 en 29 oktober dan heb je geluk want je kunt dan genieten van het eerste FLORA Festival Internacional de las Flores ofwel bloemenfestival van de stad. In acht mooie ruimtes in oude gebouwen in het centrum van de stad is een combinatie te zien van de traditionele Patios de Córdoba en moderne internationale kunst. Alle met bloemen aangeklede en versierde ruimtes zijn gratis te bezoeken.

De acht ruimtes zijn aangekleed door acht uitgenodigde artiesten en samenwerkingsverbanden afkomstig uit de hele wereld. Het gaat om Alfie Lin uit China, Flores Cosmos uit Mexico, In Water Flowers uit Groot Brittannië, Isabel Marías uit Spanje, Loose Leaf uit Australië, Natasha Lisitsa en Daniel Schultz uit de Verenigde Staten, Patrick Nadeu uit Frankrijk en de Belg Tomas De Bruyne.

De Chinese kunstenaar Alfie Lin heeft de Fundación Antonio Gala aangekleed terwijl de Mexicanen Flores Cosmos, een samenwerkingsverband tussen Alberto Arango en Ramiro Guerrero hun bloemenkunst laten zien in het Archivo Municipal de Córdoba. De kunstenaars van Loose Cheaf laten hun kunst zien in het Palacio de Orive en In Water Flowers doet datzelfde in het Sede Delegación de Turismo. De Spaanse Isabel Marías versierd het Museo Taurino met bloemen en haar kunst terwijl het kunstenaarsduo Natascha Lisitsa en Daniel Schulz kleur moete brengen aan het Plaza del Potro. De uit Brugge afkomstige Tomas De Bruyne heeft de opdracht om het Sede de Vimcorsa aan te kleden met zijn bloemenkunst.

Al met al een leuk en bloemrijk uitje naar een geweldige mooie stad, Córdoba. Meer informatie is te lezen op de website van het festival FLORA.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal, altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Dit bericht heeft 1 reactie

Het is niet mogelijk een reactie te plaatsen.

Back To Top
×Close search
Zoeken