Mallorca heeft in 2019 de primeur met een hotel alleen voor vrouwen

c57ea2805f76cb192f780de3c8f713fc

LET OP: Dit artikel is meer dan 12 maanden geleden geplaatst.

PALMA – Het eiland Mallorca is door de hotelketen Som Hotels uitgekozen om het eerste vrouwen hotel van Spanje te huisvesten. Het nieuwe hotel zal in de lente van 2019 haar deuren openen in de badplaats Manacor en er mogen dus alleen vrouwen verblijven. De Mallorcaanse hotelketen wil daarmee gehoor geven aan de stijgende tendens van bedrijven die exclusief gericht zijn op vrouwen.

Het eerste womens-only hotel van Mallorca, de Balearen en heel Spanje zal in de lente van 2019 haar deuren openen in de gemeente Manacor. Het zal om een viersterrenhotel gaan met 39 kamers waar vrouwen in een rustige ambiance kunnen genieten van de Middellandse Zee sfeer.

Het is nog niet bekend wat de naam zal zijn van dit nieuwe hotel en hoe deze er precies uit gaat zien. Ongetwijfeld zal er de komende maanden meer informatie beschikbaar komen.

Meer recente artikelen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email

Beste lezers. Wij zijn genoodzaakt om opnieuw de mogelijkheid tot reageren op onze artikelen te annuleren omdat we veel last hebben van spam-reacties en extra webverkeer. Hierdoor wordt de vraag naar onze website te hoog waardoor onze webhosting ons al meerdere keren op non-actief heeft geplaatst. We moeten opnieuw zoeken naar een oplossing om ervoor te zorgen dat jij als lezer kunt blijven reageren maar ook dat de website ‘in de lucht’ blijft.

Er zijn meer dan 30.000 reacties geplaatst op SpanjeVandaag en de mogelijkheid om te reageren willen we ook graag blijven handhaven maar dan wel op een manier dat de website in de lucht kan blijven. Ter vergelijking, op een normale dag worden tussen de 30 en 50 reacties geplaatst maar komen er net zoveel of meer spam-reacties binnen die weliswaar gescreend en gedetecteerd worden maar waardoor de website trager wordt en soms niet te bereiken is. Daardoor kunnen ook goedbedoelde reacties tussen de spam-reacties komen en dat kunnen we niet altijd controleren(ook omdat we niet 24 uur achter de computer zitten en de spam automatisch elke dag verwijderd wordt).

Excuses voor het ongemak en we zoeken opnieuw (het is de derde keer dat dit gebeurd) naar een oplossing. Je kunt altijd op onze Facebook pagina en Facebook groep of op Twitter terecht om te reageren op onze artikelen. Mocht je ergens vragen over hebben dan kun je ons altijd een email sturen of contact opnemen via WhatsApp. We proberen alle vragen die over Spanje gaan te beantwoorden. De redactie.

Abonneer
Abonneren op
Als je geen naam invult staat er 'Anoniem'.
Hier doen wij niets mee maar is een antispam maatregel.
17 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Mogen er ‘snachts wel mannen langskomen?

Mag je daar als man werken? En mag je als vrouw een man meenemen naar je kamer? Brrrr… Lijkt me nogal unheimlich zo’n hotel.

Unheimlich! Geweldig. De eerste die het goed gebruikt! Wat pas echt unheimlich is dat je je als vrouw alleen op je kamer moet verschansen omdat je bang bent voor een stalkende alleengaande man. Maar Ja, Anton, dat zal jij wel nooit aan de hand hebben gehad…

Wat een schande om zo tegen Anton te spreken! Net of alleen vrouwen het alleen recht hebben om zich te verschansen tegen een alleengaande stalkende man! En jij kunt niet weten wat er zich in Anton zijn leven heeft afgespeeld, ik ook niet overigens. Laten we nogmaals vaststellen, als hier een artikel had gestaan over een hotel dat alleen mannelijke gasten laat verblijven dan hadden we hier de emancipatie politie al lang en breed mogen horen en gillen. Dan was het discriminatie en wat al niet meer, nu is het andersom en worden daar uiteraard door ons mannen de nodige… Lees verder »

Het recht?! Onnozele reactie: ik kon niet anders, ik moest me verstoppen…

Sjonge, dan ben ik maar liever onnozel. Tenminste kan ik dan nog zonder problemen door het leven.
Tja, als je al niet tegen een stukje humor, cynisme en sarcasme kan, dan houdt het op heh.
Overigens ging Anton zijn reactie inhoudelijk over het artikel zoals het ook hoort-

Naam: In den Koperen Pot

…of in de zure pruim

Verwacht idd een hoop zure gezichten daar, saai hotel, alhoewel mannelijke personeelsleden zullen wel overuren gaan maken vermoed ik.

Na dit soort reacties wordt mijn enthousiasme voor dit initiatief alleen maar groter!

Bij ons ook hoor.
We sturen onze vrouwen graag daar eens heen, hebben wij ook weer eens tijd om wat lol te trappen met Jopke als gangmaker!

Graag en onbetaald is ook goed.

Vraagje: is dit niet in strijd met de wet op discriminatie?

Nee, Jopke.
Dat zou het alleen zijn als er een hotel zou komen voor alleen mannen. Dan stond de halve wereld op zijn kop.

Hahaha.
En ik die dacht dat een hotel enkel voor vrouwen toch anders noemde

Ein unheimlicher Puff

Nederlands graag, dank u!

dag/nacht
Scroll naar top

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.