skip to Main Content
Mallorca heeft in 2019 de primeur met een hotel alleen voor vrouwen
Freepik

Mallorca heeft in 2019 de primeur met een hotel alleen voor vrouwen

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

Mallorca heeft in 2019 de primeur met een hotel alleen voor vrouwen

Freepik

PALMA – Het eiland Mallorca is door de hotelketen Som Hotels uitgekozen om het eerste vrouwen hotel van Spanje te huisvesten. Het nieuwe hotel zal in de lente van 2019 haar deuren openen in de badplaats Manacor en er mogen dus alleen vrouwen verblijven. De Mallorcaanse hotelketen wil daarmee gehoor geven aan de stijgende tendens van bedrijven die exclusief gericht zijn op vrouwen.

Het eerste womens-only hotel van Mallorca, de Balearen en heel Spanje zal in de lente van 2019 haar deuren openen in de gemeente Manacor. Het zal om een viersterrenhotel gaan met 39 kamers waar vrouwen in een rustige ambiance kunnen genieten van de Middellandse Zee sfeer.

Het is nog niet bekend wat de naam zal zijn van dit nieuwe hotel en hoe deze er precies uit gaat zien. Ongetwijfeld zal er de komende maanden meer informatie beschikbaar komen.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Dit bericht heeft 17 reacties
 1. Mag je daar als man werken? En mag je als vrouw een man meenemen naar je kamer? Brrrr… Lijkt me nogal unheimlich zo’n hotel.

  1. Unheimlich! Geweldig. De eerste die het goed gebruikt! Wat pas echt unheimlich is dat je je als vrouw alleen op je kamer moet verschansen omdat je bang bent voor een stalkende alleengaande man. Maar Ja, Anton, dat zal jij wel nooit aan de hand hebben gehad…

   1. Wat een schande om zo tegen Anton te spreken!
    Net of alleen vrouwen het alleen recht hebben om zich te verschansen tegen een alleengaande stalkende man! En jij kunt niet weten wat er zich in Anton zijn leven heeft afgespeeld, ik ook niet overigens.
    Laten we nogmaals vaststellen, als hier een artikel had gestaan over een hotel dat alleen mannelijke gasten laat verblijven dan hadden we hier de emancipatie politie al lang en breed mogen horen en gillen. Dan was het discriminatie en wat al niet meer, nu is het andersom en worden daar uiteraard door ons mannen de nodige grappen overgemaakt en dan krijgen we alsnog wat zuurpruimen, of mag ik dat nu ook niet zeggen?? Heren?? Kan dat woord nog? Zuurpruim? Tegenwoordig moet het natuurlijk gender neutraal zijn, maar hoe moet ik het dan noemen of zeggen? Uw advies heren is welkom…..

     1. Sjonge, dan ben ik maar liever onnozel. Tenminste kan ik dan nog zonder problemen door het leven.
      Tja, als je al niet tegen een stukje humor, cynisme en sarcasme kan, dan houdt het op heh.
      Overigens ging Anton zijn reactie inhoudelijk over het artikel zoals het ook hoort-

   1. Verwacht idd een hoop zure gezichten daar, saai hotel, alhoewel mannelijke personeelsleden zullen wel overuren gaan maken vermoed ik.

     1. Bij ons ook hoor.
      We sturen onze vrouwen graag daar eens heen, hebben wij ook weer eens tijd om wat lol te trappen met Jopke als gangmaker!

  1. Nee, Jopke.
   Dat zou het alleen zijn als er een hotel zou komen voor alleen mannen. Dan stond de halve wereld op zijn kop.

Geef een reactie

Geef jouw mening over dit artikel! Het is namelijk altijd leuk om iets van onze lezers te horen. // De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Uw e-mailadres moet u vanwege spam invullen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken