skip to Main Content
Duitse man schiet zijn zwangere vrouw dood in de kustplaats Vinaros en pleegt daarna zelfmoord

Duitse man schiet zijn zwangere vrouw dood in de kustplaats Vinaros en pleegt daarna zelfmoord

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

CASTELLON – Een 40-jarige Duitse man heeft zijn 30-jarige eveneens Duitse zwangere vrouw met een geweer doodgeschoten. De man pleegde daarna zelfmoord. Het trieste voorval deed zich voor in de kustplaats Vinaros in de provincie Castellón, Comunidad Valenciana. De politie behandelt deze moord als een nieuw geval van partnergeweld.

Volgens de krant Publico gaat het om een Duits echtpaar die al jaren een tweede residentie hebben in het noorden van de kustplaats Vinaros. Volgens Cadena Ser werden de lichamen van de man en de vrouw door de vader van de overleden vrouw gevonden. Alles wijst op een nieuw geval van partnergeweld waardoor er dit jaar alweer 45 vrouwen om het leven zijn gebracht.

Getuigen melden dat er flink gediscussieerd werd in de woning waarna schoten werden gehoord. Uiteindelijk was het de in de buurt wonende vader van de doodgeschoten zwangere vrouw die de levenloze lichamen vond en de politie belde.

In de krant Diario Información is te lezen dat de man speciaal uit Duitsland naar Vinaros was gereisd om daar zijn vrouw met een geweerschot om het leven te brengen. De man schoot van buiten de woning op het gezicht van de vrouw die meteen ter plaatse overleed aan haar ernstige verwondingen. Catarina kwam ongeveer drie maanden geleden naar de vakantiewoning in Vinaros, gelegen naast die van haar ouders en zus. Alles duidt erop dat de relatie tussen de Duitse man en de zwangere vrouw niet goed was al is niet bekend of hun relatie stuk was. De politie heeft aangegeven dat de vrouw nooit melding heeft gedaan van partnergeweld.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Dit bericht heeft 1 reactie

Geef een reactie

De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Het e-mailadres moet je vanwege spam invullen maar daar doen wij verder niets mee (als je geen naam invult wordt er Anoniem geplaatst). Reacties worden niet automatisch goedgekeurd in sommige gevallen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken