MENING: Na Polopos is het nu tijd voor Carihuela

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
MENING: Na Polopos is het nu tijd voor Carihuela
Beeld: 123rf

MÁLAGA – Na het succesvolle RTL4 tv-programma ‘Het Spaanse dorp: Polopos’ is men bij RTL5 enkele weken geleden begonnen met het realityprogramma ‘Carihuela’. In dit programma worden diverse Nederlandse inwoners van de kustplaats aan de Costa del Sol gevolgd in hun belevenissen. 

Op 31 oktober is men bij RTL5 begonnen met de reportageserie ‘Carihuela’ waarin men met de camera de belevenissen volgt van bewoners en bezoekers van de kustplaats Carihuela aan de Costa del Sol in de provincie Málaga. Volgens RTL5 bestaat er geen Nederlandser dorp dan Carihuela waar de frikandellen, appelmoes en erwtensoep je om de oren vliegen.

Carihuela is elke donderdag om 21.30 uur en zaterdag om 18.30 uur (herhaling) te zien bij RTL5 of HIER via de website van RTL5.

In het kort:

Aflevering 1 (31 oktober)

In hartje Carihuela runnen Dries en Anita al 25 jaar hun Hollandse buurtsuper: Het Kruideniertje. Hollandser kan het niet, van erwtensoep tot hagelslag: alles wat je thuis hebt, is hier ook te koop.

Aflevering 2 (7 november)

In Carihuela bestel je een bakkie koffie of een frikandel speciaal vanaf je strandbedje bij een Nederlandse ober, gemaakt door een Nederlandse restaurateur en geleverd door een Nederlandse ondernemer.

Aflevering 3 (14 november)

Het is bouwvak in Nederland en in Carihuela is het seizoen in volle gang. De toeristen hebben een zonnige, ontspannen dag voor de boeg, terwijl de ondernemers zich juist opmaken voor een drukke dag. Jantje Safari heeft een droom: een camper kopen, zodat hij niet meer op het strand hoeft te slapen als zijn Hongaarse vriendin Katharina er is.

Aflevering 4 (21 november)

Het is heel even iets rustiger in het Spaanse dorpje en de Hollandse ondernemers kunnen hun batterijen weer opladen. Bianca neemt haar personeel mee op een sportief uitje, het is feest in de buurtsuper, en Jantje Safari gaat met zijn dochter naar de sportschool.

Aflevering 5 (28 november)

In het Nederlandse dorpje aan de Costa del Sol arriveert volkszangeres Soraya voor de jaarlijkse feestweek. Bianca is compleet gestrest, omdat ze in de drukste week van het jaar ook haar huis aan het verbouwen is. Melanie en Casper zetten voor de gelegenheid een bijzonder broodje op de kaart: Kater Trio met aspirientjes. (op het moment van schrijven moet deze aflevering nog worden uitgezonden).

Mening

Bekijk jij ook het programma ‘Carihuela’ op de tv. Wat is jouw mening over dit realityprogramma van RTL5? Geeft het een goed beeld weer van het wel en wee van Nederlanders die emigreren naar Spanje of …

  • Heb je een foutje ontdekt? Heb je een vraag? Mail ons!
  • Reageren op dit artikel kan via onze Facebook pagina of Facebook groep.
  • Gehele of gedeeltelijke reproductie van dit artikel en de foto’s is zonder schriftelijke toestemming verboden.
  • Dit artikel staat geregistreerd bij Safe Creative Copyright Registry on the Net.

Meer recente artikelen:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Scroll naar top
newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail [email protected]
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email [email protected]
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.