Verblijf bij Donna en Mark in Stay inn shape in Polopos

Verblijf bij Donna en Mark in Stay inn shape in Polopos
Beeld: Mark & Donna / Stay inn shape
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

GRANADA – Het is alweer drie maanden geleden dat er een einde kwam aan het populaire RTL4 realityprogramma ‘Het Spaanse dorp: Polopos’ dat gewonnen werd door Thysa en Wijnand. Maar de overige deelnemers aan het programma zijn net zoals de winnaars ook in Polopos gebleven om hun eigen Spaans droom werkelijkheid te laten worden … zoals Donna en Mark met hun Stay inn shape vakanties, zo lieten ze de redactie van SpanjeVandaag weten.

De tv-opnames van het populaire programma ‘Het Spaanse Dorp: Polopos’ zijn nu 3 maanden achter de rug maar het avontuur voor de 5 stellen die naar Polopos verhuisden is nog lang niet klaar. 

Op dit moment wonen alle stellen nog in het unieke Spaanse bergdorpje aan de Costa Tropical. De één is al wat verder met de verbouwing, de ander heeft het bedrijf al helemaal op orde, maar iedereen geniet op een eigen manier van de Spaanse droom. 

Polopos heeft een prachtige ligging in de bergen met uitzicht op zee en (in de winter) sneeuwtoppen. Lig je graag in de zon aan het strand, wil je juist genieten van de sneeuw, of hou je ervan om mooie bergwandelingen te maken? In Polopos kan het allemaal. Daarnaast is het een goede uitvalsbasis naar grote steden zoals Málaga, Granada en Almería.

Donna en Mark 

Donna en Mark van casa 5 hebben de dierenstal onder hun huis verbouwd tot een ruim appartement. Tijdens het programma groeiden hun klus-skills en door hun positiviteit, doorzettingsvermogen en hulp van anderen hebben zij hun droom verwezenlijkt. 

Hun appartement Stay inn shape is sinds september open voor de gasten. Er is plaats voor 2, 4 of 6 personen die gebruik kunnen maken van een ruime eetkamer, keuken met koelkast en magnetron en een ruime badkamer.

Het doel van de jonge gastheer en gastvrouw is om de omgeving van Polopos mooi in kaart te brengen. Dit doen zij aan de hand van sportactiviteiten die ze zelf begeleiden. Zo kan er naar hartelust gefietst en gemountainbiked worden, zijn er genoeg wandelingen te doen en zijn er veel meer mogelijkheden in de omgeving.

Mocht je bij Donna en Mark op vakantie (of eigenlijk meer bezoek) gaan dan is de kans groot dat je in het dorp de andere deelnemers aan het RTL4 programma tegen zal komen maar ook de inwoners die te zien waren op de televisie en wellicht ook de burgemeester. 

Meer informatie is te lezen op de website van Stay inn shape (klik hier).

Foto’s afkomstig van website Stay inn shape

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.