Search
menu
Search

Eerste capsulehotel van Málaga geopend

Eerste capsulehotel van Málaga geopend
Beeld: Booking / web

Eerste capsulehotel van Málaga geopend

Dit artikel is 1 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

MÁLAGA – In Barcelona werd het verboden, maar in Málaga is recent het eerste Japanse-stijl achtige capsulehotel geopend. In ruimtes van ongeveer 2 bij 1 bij 1 meter kunnen bezoekers van Málaga voor 40 tot 60 euro in Futurotel overnachten. De eigenaren willen binnenkort ook een capsulehotel in Granada en ander steden in Spanje openen.

Het eerste Futurotel is in de Calle Maestranza straat in Málaga geopend. Er zijn in totaal 40 kamers, of beter gezegd, 40 capsules verdeeld over 5 kamers. Bij dit soort hotels moet je meteen denken aan sciencefiction films zoals Star Wars of Star Trek want weliswaar lijkt het iets van de toekomst, in Japan is het de normaalste zaak van de wereld. 

En nu dus ook in Málaga waar je niet alleen kunt overnachten in een luxe capsule van ongeveer 2 bij 1 bij 1 meter, maar ook gebruik kunt maken van de centrale voorzieningen zoals de gaming room, jacuzzi, keuken en vendingmachines voor snacks en drinken. Je kunt ook een koelkast huren vanaf 2,90 euro/dag of een elektrische step vanaf 9,99 euro/dag om de stad te ontdekken.

De luxe capsules zelf zijn al te huur vanaf 49,50 euro per nacht, wat vergeleken met een normaal stadshotel toch wel aan de prijzige kant is. Een capsule kan echter gehuurd worden voor maximaal 2 personen, als je het niet er vindt erg dicht tegen elkaar aan te liggen. Maar dat is natuurlijk ook juist het avontuur … en romantisch.

Ben jij al aangemeld voor de GRATIS dagelijkse nieuwsbrief?