skip to Main Content

Drie nieuwe dromedarissen in Terra Natura Benidorm

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

BENIDORM – (Redactie) Wie deze Kerstmis in Benidorm is en even niets beters te doen heeft, kan naar het dierenpark Terra Natura gaan waar net drie nieuwe dromedarissen zijn aangekomen. Deze drie Camellus Dromedarios zullen zich voegen bij de overige vier die al in het park woonden.

De nieuwe inwoners van het park heten Rubia, María en Nueve. In de komende dagen zal er nog een inwoner bij komen, genaamd Facundín. Inmiddels voelen ze dromedarissen zich al helemaal thuis en lopen ze vrij rond tussen de vier reeds in het park wonende collega’s en diverse Buffalo ‘s. De twee nieuwe vrouwtjes zijn 16 jaar oud terwijl de derde dromedaris nog een puppy is van slechts een maand. Vanwege het feit dat deze dieren makkelijk te voeden zijn en zich snel aanpassen, hoeven ze niet in quarantaine. (20 Minutos)

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal, altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Back To Top

Send this to a friend