skip to Main Content
Feliz Navidad en Prettige Kerstdagen namens de redactie

Feliz Navidad en Prettige Kerstdagen namens de redactie

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

Wij wensen alle lezers van SpanjeVandaag prettige Kerstdagen ofwel in het Spaans een Feliz Navidad. Wij hopen dat iedereen het afgelopen jaar genoten heeft van alle nieuwsberichten, informatieve artikelen en achtergrondinformatie over Spanje. Niet alleen op SpanjeVandaag maar ook op onze andere websites SpanjeWeetjesSpanjeTopTien en WikiSpanje waar nog veel meer Spanje gerelateerde informatie te vinden is.

Gedurende de Kerstdagen wordt er even geen of minder nieuws geplaatst zodat ook wij samen met onze familie en vrienden van alle lekkernijen, maaltijden, cadeaus en kerstliedjes kunnen genieten 🙂 Onze excuses voor het ongemak.

OVERIGENS wil de redactie van SpanjeVandaag alle lezers bedanken voor de  gulle donaties  die we hebben binnengekregen via deze pagina. Wij stellen dit zeer op prijs en het geeft ons extra kracht om nog meer Spanje nieuws en Spanje wetenswaardigheden te melden de rest van dit jaar en het volgende jaar (en alle jaren die daarop volgen natuurlijk).  ¡Muchas gracias! 

Namens de redactie,
Remco Stoffer

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Dit bericht heeft 13 reacties
 1. Bedankt voor elke dag SpanjeVandaag. Geniet er elke keer weer van.
  Voor jullie een mooi gezond 2019 gewenst.
  En voor alle lezers natuurlijk.

 2. Op onze beurt wensen we de ganse redactie fijne feestdagen toe maar vooral een gelukkig 2019! Bedankt voor al jullie inspanningen om ons iedere dag opnieuw te laten genieten van jullie artikelen. Niet één wordt er overgeslagen!

 3. Redactie bedankt voor dit mooie jaar, aan leesplezier, fijne feestdagen en een gezond 2019.
  Ook iedereen die een bijdrage geleverd heeft de beste wensen, en een gezond 2019.??

 4. Beste redactieleden,

  altijd fijn om het nieuws te lezen en bijna elk bericht vind ik leuk om te lezen. Ga zo door.
  Ik wens jullie ook hele fijne feestdagen en een bovenal een heel gelukkig en gezond 2019.

 5. Muchas gracias redactieleden! Jullie allemaal ook felices fiestas en de allerbeste wensen en suc6 in het Nieuwe Jaar??

Geef een reactie

Geef jouw mening over dit artikel! Het is namelijk altijd leuk om iets van onze lezers te horen. // De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Uw e-mailadres moet u vanwege spam invullen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken