skip to Main Content
Stem mee om de Spaanse steden en dorpen te kiezen van het nieuwe Monopoly spel

Stem mee om de Spaanse steden en dorpen te kiezen van het nieuwe Monopoly spel

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

MADRID – Veel dorpen en steden in Spanje voeren strijd, een virtueel gevecht om op het Monopoly spel te verschijnen. Makers Hasbro hebben een website geopend waar iedereen zijn/haar stem op kan uitbrengen voor zijn/haar favoriete kandidaten. Gedurende acht weken is het mogelijk om te stemmen waarna Hasbro op 19 maart de definitieve winnaars bekend zal maken.

Op de Fitur vakantiebeurs in Madrid was plots een onaangekondigde gast te zien, Mr. Monopoly zelf die bekend kwam maken dat er een nieuwe versie van het bekendste spel ter wereld komt en hij zocht steden en dorpen voor de Spanje versie. Hasbro is op zoek naar 20 steden met meer dan 50.000 inwoners en 2 gemeenten met minder dan 50.000 inwoners die deze kerst op het nieuwe spelbord te zien zullen zijn.

Dat de Spanjaarden mee doen met stemmen mag duidelijk zijn aangezien er al duizenden stemmen zijn uitgebracht. Op de speciale website waar men kan stemmen is ook een ranking te zien van de grootste kanshebbers tot nu toe.

Zo staan op die lijst voor de blauwe kleur San Fernando in de provincie Cádiz op de lijst samen met Alcobendas in de Comunidad de Madrid. Voor de groene kleur staan Boadilla del Monte (Madrid), Torrejón de Ardoz (Madrid) en Ponferrada (León) op de lijst met de meeste stemmen en voor de gele kleur Elda (Alicante), Cartagena (Murcia) en Alicante stad.

Voor de rode kleur zijn de populairste steden Málaga stad, Alcala de Guadaira (Sevilla) en Logroño (La Rioja). In het oranje zijn de keuzes Guadalajara, Alcala de Henares (Madrid) en Elche (Alicante). In het paars zijn de populairste steden Zaragoza, Salamanca en Marbella en voor de lichtblauwe kleur Paterna (Valencia), Utrera (Sevilla) en Mérida (Badajoz).

Bij de gemeenten met minder dan 50.000 inwoners, wat de bruine kleur is op het Monopoly spel, staan Pedros in La Rioja en Arevalillo de Cega in Segovia op de lijst.

Mogelijke kanshebbers om ook op het Monopoly bord te komen in het geval van steden zijn Mijas, Fuengirola, Badajoz, Córdoba en Vitoria-Gasteiz. Bij de dorpen zijn de kanshebbers Codos (Zaragoza), Fregenal de la Sierra (Badajoz), Barruelo de Santullán (Palencia), Solana de Ávila (Ávila) en Pravia (Asturië).

Wil jij ook mee stemmen dan kan dat op deze website. Welke stad of dorp moet van jou op het Monopoly spel komen te staan?

Foto: Ideal

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Dit bericht heeft 1 reactie
  1. Het is verbazingwekkend om te zien, hoe de kermiskreet: Meedoen, erbij horen, wordt uitgebaat door de commercie. Het internet/ whatsappvolk laat zich misbruiken.

Geef een reactie

Geef jouw mening over dit artikel! Het is namelijk altijd leuk om iets van onze lezers te horen. // De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Uw e-mailadres moet u vanwege spam invullen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken