skip to Main Content

De Pierre & Vacances Center Parcs groep neemt Stella Solaris Torremolinos over

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

MÁLAGA – (Redactie) Het Franse Pierre & Vacances Center Parcs neemt de leiding over van het Maeva Torremolinos Stella Polaris in de badplaats over. Het wordt het zesde resort wat de Franse groep zal hebben in Spanje, met name in Andalucía, Catalunya en Valencia. Het Stella Polaris complex is net gerenoveerd en bevindt zich op slechts 100 meter van het strand van Torremolinos.

Het Maeva Torremolinos Stella Polaris bestaat uit 138 appartementen die compleet gerenoveerd zijn en voorzien zijn van alle gemakken zoals keuken, luxe badkamer, was service en WIFI internet. Daarnaast zijn er twee zwembaden, solarium en een bar en restaurant voor de gasten van het complex.

Pierre & Vacances Center Parcs bezit, zoals de naam al aangeeft, de bekende Center Parcs bungalowparken in Nederland, Groot Brittannië en in België en Duitsland de SunParks. Sinds 2003 is de Center Parcs groep, opgezet in 1968 door de Nederlander Piet Derksen, eigenaar van de winkelketen Sporthuis Centrum, volledig in handen van het Franse Pierre & Vacances. In totaal heeft Pierre & Vacances 27 vakantieparken verdeeld over 24 Center Parcs en 3 SunParks en ruim 51.000 appartementen en hotelkamers in veel Europese landen.

In Spanje is Pierre & Vacances vertegenwoordigd met de volgende complexen Altea Hills Hotel, Altea Hills Apartamentos, Altea Beach en Altea Port in Altea, Costa Blanca, Benalmádena Príncipe, het Estepona in de gelijknamige badplaats en Terrazas Costa del Sol in Manilva aan de Costa del Sol, Bonavista de Bonmont in Montroig del Camp en Cala Cristal in Miami Platja aan de Costa Dorada en Empuriabrava Marina in Empuriabrava en Maeva Villa Romana in Tossa de Mar aan de Costa Brava.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal, altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Back To Top

Send this to a friend