skip to Main Content

Seminar kansrijk beleggen én prijsvorming in kunst in Marbella en Altea

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

MARBELLA/ALTEA – (Else Beekman) Voor wie wil weten of een andere beleggingsaanpak ook leidt tot een aanzienlijk hoger rendement zonder extra risico’s, wordt er volgende week een beleggingsseminar gehouden zowel in Altea als in Marbella.

Tijdens het beleggingsseminar met presentaties gehouden door directeur AdvanceBeleggen en vermogensbeheerder bij OVG, Gerard Jager, en General Manager Sparinvest Nederland, Els Ankum Griffioen, krijgen deelnemers een kijkje in de wereld van kansrijke beleggingen met bewezen rendement zonder extra risico’s.

Ook worden alternatieven voor sparen besproken en tips gegeven om extra rendement te halen uit opkomende markten.

Prijsvorming kunst

Over ‘Wat waarde eigenlijk waard is’, spreekt kunstexpert, oud-veilingmeester en TV presentator van ‘Eenmaal, andermaal’, Jan Pieter Glerum. Deelnemers kijken met zijn ogen mee naar de allerduurste schilderijen ter wereld, om zo meer te weten te komen over prijsvorming in kunst.

Gratis

Op 2 maart aanstaande kunnen geïnteresseerden terecht in Hotel Kaktus Albir te Altea (Costa Blanca) en op 4 maart aanstaande wordt het seminar gehouden in Marbella Club Hotel te Marbella (Costa del Sol). Beide seminars zijn gratis bij te wonen en vinden plaats van 10.00 uur tot 14.00 uur. Voor meer informatie en reserveren klikt u hier.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal, altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Back To Top

Send this to a friend