Belgisch echtpaar om het leven gekomen op Mallorca

Belgisch echtpaar om het leven gekomen op Mallorca
Beeld: Twitter

Belgisch echtpaar om het leven gekomen op Mallorca

Dit artikel is 3 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

PALMA – De politie onderzoekt de dood van een Belgisch echtpaar in de gemeente Escorca op het eiland Mallorca. Het tweetal werd op het bed gevonden en men vermoedt dat ze door het inademen van koolmonoxide van een houtkachel om het leven zijn gekomen.

De Guardia Civil werd door een vriend van de familie gewaarschuwd nadat deze gebeld had naar het Belgische echtpaar maar hen niet aan de telefoon kreeg. Uiteindelijk betraden de agenten de woning in Escorca en troffen zij de levenloze lichamen aan van de Belgische man en vrouw.

Er zijn geen tekenen van geweld gevonden en voorlopig meent men dat het echtpaar om het leven is gekomen door het inademen van koolmonoxide als gevolg van een slechte verbranding in een houtkachel.

De politie denkt dat het echtpaar niets gemerkt heeft van hun de inademing van de kleurloze, geurloze en smaakloze koolmonoxide en dat ze vredig in hun slaap zijn gestorven. Autopsie moet meer informatie geven over de doodsoorzaak.

Het Belgische echtpaar woont gedurende lange periodes op Mallorca in een woning gelegen vlakbij de MA-10 weg tussen Pollença en Lluc in de Serra de Tramuntana. De woning was recent gerenoveerd en het echtpaar had zich er maanden geleden gevestigd, aldus de lokale krant Diario de Mallorca.

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.