Search
menu
Search

Belgisch echtpaar om het leven gekomen op Mallorca

Oeps ... foto ontbreekt!

Belgisch echtpaar om het leven gekomen op Mallorca

Dit artikel is 5 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

PALMA – De politie onderzoekt de dood van een Belgisch echtpaar in de gemeente Escorca op het eiland Mallorca. Het tweetal werd op het bed gevonden en men vermoedt dat ze door het inademen van koolmonoxide van een houtkachel om het leven zijn gekomen.

De Guardia Civil werd door een vriend van de familie gewaarschuwd nadat deze gebeld had naar het Belgische echtpaar maar hen niet aan de telefoon kreeg. Uiteindelijk betraden de agenten de woning in Escorca en troffen zij de levenloze lichamen aan van de Belgische man en vrouw.

Er zijn geen tekenen van geweld gevonden en voorlopig meent men dat het echtpaar om het leven is gekomen door het inademen van koolmonoxide als gevolg van een slechte verbranding in een houtkachel.

De politie denkt dat het echtpaar niets gemerkt heeft van hun de inademing van de kleurloze, geurloze en smaakloze koolmonoxide en dat ze vredig in hun slaap zijn gestorven. Autopsie moet meer informatie geven over de doodsoorzaak.

Het Belgische echtpaar woont gedurende lange periodes op Mallorca in een woning gelegen vlakbij de MA-10 weg tussen Pollença en Lluc in de Serra de Tramuntana. De woning was recent gerenoveerd en het echtpaar had zich er maanden geleden gevestigd, aldus de lokale krant Diario de Mallorca.

Ben jij al aangemeld voor de GRATIS dagelijkse nieuwsbrief?