skip to Main Content
Belgisch echtpaar om het leven gekomen op Mallorca
Twitter

Belgisch echtpaar om het leven gekomen op Mallorca

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

PALMA – De politie onderzoekt de dood van een Belgisch echtpaar in de gemeente Escorca op het eiland Mallorca. Het tweetal werd op het bed gevonden en men vermoedt dat ze door het inademen van koolmonoxide van een houtkachel om het leven zijn gekomen.

De Guardia Civil werd door een vriend van de familie gewaarschuwd nadat deze gebeld had naar het Belgische echtpaar maar hen niet aan de telefoon kreeg. Uiteindelijk betraden de agenten de woning in Escorca en troffen zij de levenloze lichamen aan van de Belgische man en vrouw.

Er zijn geen tekenen van geweld gevonden en voorlopig meent men dat het echtpaar om het leven is gekomen door het inademen van koolmonoxide als gevolg van een slechte verbranding in een houtkachel.

De politie denkt dat het echtpaar niets gemerkt heeft van hun de inademing van de kleurloze, geurloze en smaakloze koolmonoxide en dat ze vredig in hun slaap zijn gestorven. Autopsie moet meer informatie geven over de doodsoorzaak.

Het Belgische echtpaar woont gedurende lange periodes op Mallorca in een woning gelegen vlakbij de MA-10 weg tussen Pollença en Lluc in de Serra de Tramuntana. De woning was recent gerenoveerd en het echtpaar had zich er maanden geleden gevestigd, aldus de lokale krant Diario de Mallorca.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Geef een reactie

De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Het e-mailadres moet je vanwege spam invullen maar daar doen wij verder niets mee (als je geen naam invult wordt er Anoniem geplaatst). Reacties worden niet automatisch goedgekeurd in sommige gevallen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken