Belgisch echtpaar om het leven gekomen op Mallorca

Belgisch echtpaar om het leven gekomen op Mallorca
Beeld: Twitter

LET OP: Dit artikel is meer dan 12 maanden geleden geplaatst.

PALMA – De politie onderzoekt de dood van een Belgisch echtpaar in de gemeente Escorca op het eiland Mallorca. Het tweetal werd op het bed gevonden en men vermoedt dat ze door het inademen van koolmonoxide van een houtkachel om het leven zijn gekomen.

De Guardia Civil werd door een vriend van de familie gewaarschuwd nadat deze gebeld had naar het Belgische echtpaar maar hen niet aan de telefoon kreeg. Uiteindelijk betraden de agenten de woning in Escorca en troffen zij de levenloze lichamen aan van de Belgische man en vrouw.

Er zijn geen tekenen van geweld gevonden en voorlopig meent men dat het echtpaar om het leven is gekomen door het inademen van koolmonoxide als gevolg van een slechte verbranding in een houtkachel.

De politie denkt dat het echtpaar niets gemerkt heeft van hun de inademing van de kleurloze, geurloze en smaakloze koolmonoxide en dat ze vredig in hun slaap zijn gestorven. Autopsie moet meer informatie geven over de doodsoorzaak.

Het Belgische echtpaar woont gedurende lange periodes op Mallorca in een woning gelegen vlakbij de MA-10 weg tussen Pollença en Lluc in de Serra de Tramuntana. De woning was recent gerenoveerd en het echtpaar had zich er maanden geleden gevestigd, aldus de lokale krant Diario de Mallorca.

Meer recente artikelen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email

Het is nu weer mogelijk om te reageren op onze artikelen, altijd met respect voor anderen en altijd op de juiste en correcte manier. We hebben veel last gehad van spam reacties waardoor er technische problemen waren. We hebben geprobeerd dit op te lossen en hopelijk gaat het nu beter. Als u een reactie plaatst met daarin een link (zoals een andere website of YouTube) dan dient dit altijd handmatig door ons goedgekeurd te worden en dat kan even duren (we zitten niet 24 uur achter de pc). Ook worden reacties met bepaalde woorden, zinnen en opmerkingen automatisch verwijderd of geblokkeerd en soms halen wij deze zonder opgaaf van reden handmatig weg. Je kunt uiteraard ook altijd naar onze Facebook pagina en Facebook groep gaan.

Abonneer
Abonneren op
Als je geen naam invult staat er 'Anoniem'.
Hier doen wij niets mee maar is een antispam maatregel.
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
dag/nacht
Scroll naar top

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.