Search
menu
Search

Slapen op 100 meter hoogte tegen een rotswand in Aragón

Slapen tegen een rotswand in Aragón
Beeld: Verticalia.es

Slapen op 100 meter hoogte tegen een rotswand in Aragón

Dit artikel is 2 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

HUESCA – Wil je jouw partner of vriend/vriendin verrassen met een romantische maar tegelijkertijd spannende slaapplaats, ga dan naar de autonome regio Aragón. Met het bedrijf Verticalia en het onderdeel ‘Sueños Verticales’ ofwel ‘verticaal dromen’ is dat mogelijk bij de spectaculaire Mallos de Riglos in de provincie Huesca in Pyreneeën van Aragón.

Het gaat om een unieke ervaring in Spanje en zoals men omschrijft een Slow Multi Experience. Wellicht is het slapen in een op 100 meter hoogte aan de rotswand hangende tent niet voor iedereen weggelegd maar als je van een unieke ervaring en avontuur houdt dan is dit de mogelijkheid. 

Deze unieke ervaring heeft de prijs ‘Experiencia Turística de Aragón 2018-2019’ gewonnen. Sueños Verticales is onderdeel van het Parque de Aventura de Tirolinas Vertical waar je ook een training krijgt. In het pakket hoort ook een panoramische picknick met uitzicht op de Mallos de Riglos.

Later op de dag gaan de gasten naar de slaapplaats toe, een tent die op 100 meter hoogte aan de rotswand hangt. Na een ontbijt op hoogte gaat de gast terug naar het basiskamp om daar te genieten van een spa sessie in een viersterrenhotel.

Het is uiteraard niet een goedkope ervaring met een prijs van 575 euro per persoon en minimaal 2 personen. Daarvoor krijg je dan wel een heel pakket met activiteiten, eten, spa, hotelovernachting etc. Lees er alles over in deze folder (in het Spaans) (PDF).

Ben jij al aangemeld voor de GRATIS dagelijkse nieuwsbrief?