Slapen op 100 meter hoogte tegen een rotswand in Aragón

Slapen tegen een rotswand in Aragón
Beeld: Verticalia.es

Slapen op 100 meter hoogte tegen een rotswand in Aragón

HUESCA – Wil je jouw partner of vriend/vriendin verrassen met een romantische maar tegelijkertijd spannende slaapplaats, ga dan naar de autonome regio Aragón. Met het bedrijf Verticalia en het onderdeel ‘Sueños Verticales’ ofwel ‘verticaal dromen’ is dat mogelijk bij de spectaculaire Mallos de Riglos in de provincie Huesca in Pyreneeën van Aragón.

Het gaat om een unieke ervaring in Spanje en zoals men omschrijft een Slow Multi Experience. Wellicht is het slapen in een op 100 meter hoogte aan de rotswand hangende tent niet voor iedereen weggelegd maar als je van een unieke ervaring en avontuur houdt dan is dit de mogelijkheid. 

Deze unieke ervaring heeft de prijs ‘Experiencia Turística de Aragón 2018-2019’ gewonnen. Sueños Verticales is onderdeel van het Parque de Aventura de Tirolinas Vertical waar je ook een training krijgt. In het pakket hoort ook een panoramische picknick met uitzicht op de Mallos de Riglos.

Later op de dag gaan de gasten naar de slaapplaats toe, een tent die op 100 meter hoogte aan de rotswand hangt. Na een ontbijt op hoogte gaat de gast terug naar het basiskamp om daar te genieten van een spa sessie in een viersterrenhotel.

Het is uiteraard niet een goedkope ervaring met een prijs van 575 euro per persoon en minimaal 2 personen. Daarvoor krijg je dan wel een heel pakket met activiteiten, eten, spa, hotelovernachting etc. Lees er alles over in deze folder (in het Spaans) (PDF).

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.