skip to Main Content
Doe mee en geef aan wat jouw favoriete manier van overnachten is in Spanje

Doe mee en geef aan wat jouw favoriete manier van overnachten is in Spanje

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

MADRID – Als je op vakantie gaat naar Spanje moet je ook ergens slapen. Nu kan dat vaak met lekker weer op het strand (wat overigens vaak niet mag) maar dat kan ook in een eigen camper, tent of caravan of in een hotel aan het strand of in het centrum van een stad. Uiteraard kun je ook kiezen om naar een B&B te gaan of een luxe Parador te bezoeken. Dan is er natuurlijk ook nog de mogelijkheid een appartement of vakantiehuis te huren of bij vrienden en familie te overnachten. Waar slaap jij als je in Spanje bent?

Naast de bovengenoemde mogelijkheden zijn er natuurlijk ook Nederlanders en Belgen die een eigen vakantiehuis of appartement hebben in Spanje en daar gebruik van maken. Deze hebben we gemakshalve niet in deze lijst opgenomen maar uiteraard zijn de woningeigenaren vroeger ook op vakantie geweest naar Spanje dus, waar sliep men toen?

We hebben overigens nog meer rankinglijsten waar je jouw mening kunt geven. Bekijk ze allemaal via deze link.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Dit bericht heeft 4 reacties
  1. Wij gaan met de camper, verschillende opties gedaan, maar voor ons gaat er niets boven onze eigen camper.
    Genieten waar we ook willen staan.

Geef een reactie

De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Het e-mailadres moet je vanwege spam invullen maar daar doen wij verder niets mee (als je geen naam invult wordt er Anoniem geplaatst). Reacties worden niet automatisch goedgekeurd in sommige gevallen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken