skip to Main Content
De roddels zijn begonnen .. gaan Shakira en Gerard Piqué op 17 juli trouwen in Blanes

De roddels zijn begonnen .. gaan Shakira en Gerard Piqué op 17 juli trouwen in Blanes

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

GIRONA – Nadat er eerste geruchten waren over de relatie van de Columbiaanse zangeres Shakira en de FC Barcelona voetballer en Catalaan in hart en nieren Geragd Piqué en nadat dit door het stel zelf bevestigd werd via de sociale netwerken, was het de beurt aan een mogelijke zwangerschap en de daarop volgende zoon Milan.

Nu echter is de roddelpers weer volop bezig met een mogelijke bruiloft tussen Shakira en Piqué. Volgens een Catalaans radioprogramma zal dat op 17 juli plaats gaan vinden in de botanische tuinen van Blanes. Er is zelfs al een tijdstip bekend gemaakt te weten 18.00 uur. Al deze informatie is volgens de makers van het radioprogramma in hun bezit gekomen door een anonieme bron die dichtbij het bekende stel zit.

Deze nieuwe datum en plaats  van een mogelijke bruiloft staat weer lijnrecht tegenover de informatie van het tijdschrift Tvynovelas die het weer heeft over een bruiloft in Barranquilla in Colombia in augustus.

Hoe dan ook, deze twee data zullen zeker niet de laatste zijn aangezien het om een bekend stel gaat en er weer volop gespeculeerd kan gaan worden – (Remco Stoffer)

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Back To Top
×Close search
Zoeken