skip to Main Content
Diverse gewonden na vechtpartij tussen moeders in een ballenbak in Huelva
123RF

Diverse gewonden na vechtpartij tussen moeders in een ballenbak in Huelva

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

123RF

HUELVA – In het zuiden van Spanje zijn er diverse agenten van de Policía Nacional bij moeten komen om in een lokaal de gemoederen te sussen tussen moeders van verschillende kinderen. Deze moeders waren met elkaar in gevecht geraakt in en rondom de ballenbak nadat er enkele woordenwisselingen aan vooraf gingen. Dit alles in het bijzijn van een vijftiental kinderen.

De ruzie ontstond rond 19.30 uur in het lokaal New Jungla Cafetería Parque de Diversión familiar in het centrum van de zuid Spaanse stad Huelva in Andalusië. Diverse moeders raakten daar met elkaar in de clinch toen een van de moeders zag dat enkele meisjes haar zoon beledigden. Toen zij de moeders van de meisjes daarop attent wilde maken begonnen andere moeders zich ermee te bemoeien en voordat men het wist lagen er vijf moeders met elkaar te vechten in en rondom de ballenbak van het lokaal.

Al deze moeders raakten bij deze vechtpartij lichtgewond maar gelukkig mankeerden de kinderen, die het hele “volwassen” spektakel hebben moeten aanzien, niet gewond en kwamen zij letterlijk en figuurlijk met de schrik vrij. Nadat de politie tussenbeide was gekomen en de moeders tot kalmte had gemaand, wilde geen een van de betrokken moeders een aanklacht indienen waarna de vechtende moeders met hun kinderen naar huis konden.

De betrokken moeders zullen echter nog wel een rekening van de eigenaar van het lokaal gaan krijgen want er is voor duizenden euro’s aan schade veroorzaakt door de temperamentvolle moeders. De eigenaar verwacht dat deze moeders de schade gaan betalen maar wil ze daarna nooit meer in zijn lokaal zien, om problemen in de toekomst te voorkomen.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Dit bericht heeft 3 reacties
  1. En dan maar zeuren over huiselijk geweld in die macho-maatschappij. Misschien moeten we het woord “macha’ aan het Spaans laten toevoegen. In feite lachwekkend en schokkend tegelijk.

Geef een reactie

De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Het e-mailadres moet je vanwege spam invullen maar daar doen wij verder niets mee (als je geen naam invult wordt er Anoniem geplaatst). Reacties worden niet automatisch goedgekeurd in sommige gevallen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken