skip to Main Content
Ontsnapte stier valt politieauto’s aan in Madrid
Voorbeeldfoto / Pixabay

Ontsnapte stier valt politieauto’s aan in Madrid

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

MADRID – In het dorp Galapagar in de provincie Madrid leeft een stier die rebels is en geen zin meer had om opgesloten te zitten. De ‘toro bravo’ besloot te ontsnappen en aan de wandel te gaan. Uiteraard vonden zijn baasjes dat niet leuk. De politie werd gebeld en de Guardia Civil ging achter de stier aan.

Wat de politie echter niet verwachtte was dat de stier, in plaats van zichzelf over te geven, besloot de Guardia Civil patrouillewagens aan te vallen en deze flink deuken te geven waarbij, zoals op de video te zien is, een kleine auto voor even op slechts twee wielen stond.

Uiteindelijk moesten 15 agenten proberen de stier te vangen, iets wat niet zo makkelijk leek want de stier had slechte zin. In zijn poging zichzelf te verdedigen besloot de stier in totaal drie Guardia Civil patrouillewagens aan te vallen. Er waren 15 agenten, 5 wagens en 2 motoren betrokken bij de jacht op de stier.

Tijdens zijn spontane wandeling zorgde de stier gelukkig alleen voor materiële schade en raakte geen van de 15 agenten gewond. Uiteindelijk kon een dierenarts de stier tot stilstand brengen door deze te raken met een kalmeringsmiddel. Toen de meer dan 500 kilo wegende stier eenmaal rustig was werd deze teruggebracht naar de plaats waar hij vandaan kwam.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Dit bericht heeft 2 reacties

Geef een reactie

De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Het e-mailadres moet je vanwege spam invullen maar daar doen wij verder niets mee (als je geen naam invult wordt er Anoniem geplaatst). Reacties worden niet automatisch goedgekeurd in sommige gevallen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken