Covid-meningen erg belangrijk geworden wat betreft online reputatie in Spanje

Covid-meningen erg belangrijk geworden wat betreft online reputatie in Spanje
Beeld: Freepik

Covid-meningen erg belangrijk geworden wat betreft online reputatie in Spanje

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Dit artikel is 9 maanden oud en kan dus niet meer actueel zijn.

MADRID – Was het eten lekker, werden we goed behandeld, was het gezellig en netjes, en … was het Covid-veilig. Met name die laatste mening over hoe veilig een bedrijf zoals een bar, restaurant, camping, hotel, monument, bezienswaardigheid, luchtvaartmaatschappij etc. is en hoe men omgaat met de corona-maatregelen en protocollen wordt steeds belangrijker bij de consumenten in Spanje.

De horeca is op veel plaatsen in Spanje alweer lange tijd open en ondanks dat veel mensen nog steeds erg voorzichtig zijn is de drang om naar buiten te gaan, een terrasje te pikken en te genieten van het leven belangrijk. 

Maar dat doet men wel graag zo Covid-veilig mogelijk en dus wordt er gezocht naar plaatsen waar men de regels naleeft en waar het Covid-veilig is.

Daarbij spreken de Covid-meningen van andere bezoekers een steeds belangrijkere rol. Wordt er gecontroleerd op het dragen van mondkapjes, staat er overal desinfecterende handgel, wordt alles schoongemaakt, hoe gaat het personeel om met de anderhalve meter afstand, staan de tafels en stoelen goed uit elkaar etc.  

Maar dat gebeurt niet alleen bij bars en restaurants of hotels en campings maar ook bij monumenten, musea en transport zoals luchtvaartmaatschappijen waar de preventieprotocollen streng zijn of moeten zijn. Consumenten geven steeds meer hun mening online via diverse platforms over de Covid-maatregelen en protocollen.

Hoe beter de Covid-mening hoe groter de kans dat de consumenten of klanten zich corona-veiliger voelen en hoe groter de kans dat deze locatie bezocht wordt.

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.