skip to Main Content
Hard Rock Café Valencia binnenkort open

Hard Rock Café Valencia binnenkort open

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

VALENCIA – De stad Valencia heeft dan eindelijk haar eigen Hard Rock Café nu de Amerikaanse firma de nieuwste bar/restaurant van Spanje binnenkort zal openen. Hard Rock Café Valencia pakt dan ook meteen groot uit met een gebouw van twee verdiepingen en meer dan 1.000 vierkante meter onderverdeeld in restaurant/bar, concertzaal met podia en een winkel. Het nieuwe café/restaurant heeft veel attributen van bekendheden als decoratie ophangen waardoor het een leuk museum is geworden.

Hard Rock Café Valencia zal binnenkort haar deuren openen met een nieuw lokaal in het centrum van de stad, gelegen aan de Avenida Marques de Sotelo nr. 6, dichtbij het gemeentehuis en het Estacion del Norte. In het café/restaurant zijn veel attributen en collectors items te zien van bekendheden zoals Madonna, Bruce Springsteen, Michael Jackson, Sting, Shakira, Cristina Aguilera, Carlos Santana, Katy Perry en Bono van U2.

Daarnaast zijn er ook items te vinden van lokale en Spaanse artiesten zoals José Manuel Casañ, van Seguridad Social; Juan Luis Giménez, van Presuntos Implicados; Carlos Goñi, van Revólver; La Habitación Roja en Ópera Magna.

In het restaurant is plaats voor 250 personen en daarnaast zijn er twee bars te vinden, een winkel met merchandise en diverse podia voor optredens. Er zullen zo’n 80 mensen gaan werken in Hard Rock Café Valencia.

Spanje heeft naast de nieuwe Hard Rock in Valencia nog diverse andere Hard Rock cafés zoals in Madrid, Barcelona, Marbella, Palma de Mallorca en een eigen hotel op Ibiza. Wereldwijd zijn er honderden Hard Rock cafés te vinden.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Geef een reactie

Geef jouw mening over dit artikel! Het is namelijk altijd leuk om iets van onze lezers te horen. // De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Uw e-mailadres moet u vanwege spam invullen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken