skip to Main Content
Nederlandse omgekomen bij een botsing met meerdere voertuigen in Baskenland

Nederlandse omgekomen bij een botsing met meerdere voertuigen in Baskenland

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

botsing1aBILBAO – Bij een ongeval op de A1 snelweg zo’n 60 kilometer ten zuiden van de Baskische stad Bilbao is een Nederlandse vrouw omgekomen. Bij het ongeval waren meerdere voertuigen betrokken waarbij de 65-jarige vrouw overleed en een 71-jarige Nederlander zwaar gewond raakte.

Het ongeluk gebeurde afgelopen vrijdag om 5:50 uur ‘s-morgens op de A1 snelweg ter hoogte van de plaats Armiñon (Araba), zo’n 60 kilometer ten zuiden van de bekende stad Bilbao. Op het wegdek richting de stad Burgos raakten meerdere voertuigen met elkaar in botsing waarbij ook een bestelbus en een vrachtwagen.

Bij het zware ongeluk kwamen de twee Nederlanders vast te zitten in de bestelbus waarbij de 65-jarige vrouw ter plaatse overleed en de 71-jarige man met zware verwondingen moest worden opgenomen in het regionale ziekenhuis in Bilbao. De politie is met een onderzoek begonnen naar de oorzaak van het ongeval – (Remco Stoffer)

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Back To Top
×Close search
Zoeken